Staan ze schaakmat?

Staan ze schaakmat?

Er zijn spelregels bedacht voor een spel waardoor veel mensen niet mee willen spelen en deze buitengesloten worden door de mensen die het spel wel graag mee spelen volgens de spelregels die al opgesteld zijn in hun eigen voordeel zoals het met alle spellen zo is.

Inhoud van pagina

Staan deze spelers al schaakmat terwijl ze niet eens mee spelen? Gedwongen mee spelen is wat er gebeurt en hoe is het om een spel te spelen dat je niet zo leuk vindt? En dat al langer dan een jaar? Het leuke aan dit spel is dat er oneindig veel mensen mee kunnen spelen en dat de duur van het spel oneindig lijkt te zijn.

De basis achter alle vormen van gokken is wiskunde. Dit kan best eng zijn voor sommigen, maar als je dit niet wilt accepteren of begrijpen, dan ga je nooit leren hoe je moet winnen. Je hoeft geen wiskundegenie te zijn, maar je moet wel leren hoe je de wiskunde kunt gebruiken in je eigen voordeel. De wiskundige basis van gokken leidt tot het huisvoordeel. Het huisvoordeel is hoe het huis geld wint, en alle spellen zijn ontworpen om er één te hebben.

Bovenstaand heeft overigens niets te maken met gokken maar heeft betrekking op de keuzes die je maakt in het leven. Pas het eens toe op het hedendaagse leven en doe er je voordeel mee. Vergeet niet dat er ook spellen zijn waar strategieën mogelijk zijn om de kansen te verbeteren. Wil jij je leven verbeteren? Duik diep in de informatie die voor handen ligt anders zal je altijd in het nadeel zijn.

Ga mee in de spelregels die de makers van het spel hebben bedacht en je zult moeten handelen zoals zij willen dat je handelt. De spelers die geen zin hebben om mee te spelen volgens de regels, worden vervolgens buitengesloten door de spelers van het spel of maker van het spel.

De kaarten zijn goed geschud maar je bent goed op weg onze samenleving op te splitsen in tweeën en er is een prijs die je ervoor betaald. De kinderen zijn te jong om te mogen gokken en hebben daarom al helemaal geen recht meer van spreken. De toekomst die voor hen bepaald wordt is door de spelers die het spel volgens de spelregels spelen.

Zie het als schaken waar de pionnen worden gebruikt om zich op te offeren. Ook daar zijn drie fases in het spel. In de eerste fase worden de stukken eerst op het bord geplaatst. In het middenspel zullen de zwakke punten van de tegenstander gezocht worden en in het eindspel hebben ze een eigen spelplan gecreëerd waarbij alle stukken uit elkaar worden gehaald en de anderen schaakmat worden gezet.


Staan ze echt schaakmat? Dat is de vraag.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.