Bad Beat Jackpot niet uitbetaald aan ongelukkige pokerspeler

Pokerspelers in de San Antonio Poker Palace in Texas (casino) hadden alle reden om blij te zijn toen er aan hun cash game tafel een zeer zeldzame hand werd gespeeld. Een speler met een straight flush van schoppen acht tot vrouw, versloeg de quads drie├źn van een andere speler, wat betekende dat de Bad Beat Jackpot van $100.000 geactiveerd zou worden.

Echter, voordat de speler met quads zijn laatste $10 in de pot deed, liet de speler met de winnende hand zijn kaarten zien. Dit was tegen de regels van de pokerroom, die voorschrijven dat er geen informatie over de hand mag worden doorgegeven zolang deze nog bezig is. Hierdoor weigert het management van de pokerroom nu de jackpot uit te keren.

De Bad Beat Jackpot werkt als volgt in San Antonio Poker Palace: zowel de speler die wint als de speler die verliest, moeten beide kaarten gebruiken. Wanneer er een quads wordt gedeeld, moet de speler zelf een pocket pair in handen hebben. De speler die verliest moet minimaal een full house van een set azen en een paar koningen spelen.

Daadwerkelijke hand waar de Bad Beat jackpot om draaide:

Vervolgens moet de hand van de winnende speler beter zijn dan quads. Er mag op geen enkele manier informatie over de hand worden doorgegeven totdat de hand volledig is afgelopen. Er mag ook geen advies worden gegeven over hoe een speler moet spelen en kaarten moeten gesloten blijven totdat er showdown is. Als een van deze regels wordt overtreden, maken de spelers geen kans op de Bad Beat Jackpot. (bewerkt)
[10:27]
Op Twitter zijn er beelden te zien van de daadwerkelijke hand die zich heeft afgespeeld in de pokerroom San Antonio Poker Palace.

In een eerder bericht (inmiddels verwijderd) liet San Antonio Poker Palace weten waarom de Bad Beat Jackpot niet uitbetaald werd:

  • Reden 1: De winnende hand lag open voordat er een showdown plaatsvond.
  • Reden 2: De verliezende speler heeft nooit duidelijk gemaakt dat hij de call wilde maken.
  • Reden 3: De verliezende speler heeft zijn laatste fiches pas naar midden geschoven nadat hij had gezien dat hij had verloren.

Op basis van deze informatie is het volkomen logisch dat San Antionio Poker de Bad Beat Jackpot niet uitgekeerd heeft. Maar als je goed naar de beelden kijkt, dan kun je zien dat de winnende speler in dit geval dacht dat de verliezende speler all-in was.

Door dit misverstand, krijgt de verliezende speler geen 50% van de jackpot. Daardoor loopt de ongelukkige poker speler maar liefst $50.000 mis, terwijl $25.000 naar de winnende speler met de straight-flush toe zou gaan. De overige spelers hadden de rest van het geld mogen verdelen.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.