De gevallen vrouwen

De gevallen vrouwen

De straatmadeliefjes lijken te verdwijnen maar worden intussen wel op straat gezet ten gevolg van de coronamaatregelen. De huur is niet meer te betalen. Er wordt hen geen steun geboden omdat ze op de zwarte lijst staan. Terwijl Hugo ons verteld dat het vaccin de enige uitweg is, hebben meerdere vrouwen zichzelf al van het leven ontnomen om uit deze schrijnende situatie te komen.

Je kunt de seks branche steunen met voedselbonnen: Zwols Pleziertje

De overheid blijft specifieke lagen van de samenleving buitensluiten en het onderscheidt wordt steeds duidelijker zichtbaar. Is het niet omdat je geen vaccin hebt genomen, is het wel om het werk dat je doet. Als we alles op de coronahoop willen blijven gooien dan is het vele malen erger dan de griep gebleken. Kijk naar het leed dat alle mensen constant wordt aangedaan.

We moeten in angst leven voor iets dat niet tastbaar is. Intussen kunnen we niet langs de seks huizen voor iets tastbaars. De prostituees lijden enorm, en de geldelijke schade is zo groot dat ze niet eens meer eten kunnen betalen. Het licht aan het einde van de tunnel lijkt te doven omdat er geen vooruitzicht wordt geboden.

Kijk ook eens Alex Soze: Schrijnende omstandigheden seks branche

Alex Soze: "Het is een druppel op de gloeiende plaat. In Nederland kan alles kapot behalve de seks branche. Ush..."

Bang voor reacties van anderen

We moeten in verwarring gehouden worden zodat we afgeleid blijven. De mensen die het nu nog goed hebben kijken bewust weg uit angst om zelf geraakt te worden of durven hun mond niet open te trekken omdat ze bang zijn voor de reacties van anderen.

Maar luister eens goed: we zijn allemaal mensen en we moeten samen uit deze coronacrisis zien te komen. En de manier waarop we dat nu doen is een hele foute. We sluiten verschillende doelgroepen uit en de verdeling wordt steeds groter.

Prostitutie veelal gemaskeerd

Het is de overheid die zich daar schuldig aan heeft gemaakt met de buitenproportionele maatregelen en gedwongen sluitingen. De meisjes van plezier mogen geen plezier meer hebben. Net zoals velen in Nederland niet mogen. De prostitutie is veelal gemaskeerd doordat omgevingen last van ze hebben. Geklaag bij de gemeentes hebben ertoe geleid dat ze op afgelegen plek hun werk mochten uitvoeren. Straks lijken ze helemaal uit het zicht te verdwijnen.

Powned ging langs (10 maart): Bordeel luidt noodklok

Velen worden misbruikt, gedwongen, mishandeld, verhandeld, vernederd en meer. Het is verschrikkelijk om aan te horen maar er hebben al meerdere zelfdodingen plaatsgevonden. Twee weken terug was de vierde aan de beurt (waarvan bekend). Ze zagen het leven niet meer zitten door de coronacrisis.

Financiële nood veroorzaakt mentale nood

De financiële nood veroorzaakt mentale nood. Terwijl de gevallen vrouwen schreeuwen om hulp, lijkt merendeels van de bevolking het liefst weg te kijken en weten ze deze doelgroep net als altijd in een hokje te plaatsen en niet te erkennen. Het is de reden dat deze vrouwen nu de noodklok luiden en ik je met alle liefde hun schreeuw om hulp deel.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.