Ik moet blijven schreeuwen

Ik moet blijven schreeuwen

Bjorne Willemsen liet zijn vaderhart spreken op het Youtube kanaal BLCKBX. Toevalligerwijs heb ik er ook één. Ik wil eigenlijk alleen nog maar schreeuwen. En vandaar dit bericht. Ik ben een vader van drie dochters. Eén van 5, 3 en 1 jaar oud. Eentje al op school waarbij het bestuur al volledig moet leunen op het beleid van het RIVM. Dat beleid dat ons nare tijden heeft bezorgd de afgelopen tijd.

Door het zien van de video die gemaakt is door Bjorne Willemse ben ik 5 minuten stil geweest terwijl ik al het hele jaar door loop te schreeuwen. Je kunt niet hard genoeg schreeuwen als je ziet wat de mensheid wordt aangedaan. De vrijheden zijn ons afgenomen op het moment dat er werd geroepen dat het een type A virus zou zijn. Dit is een vergelijking met het Ebola virus, dat voor vele miljoenen doden heeft gezorgd.

Niets hiervan bleek waar te zijn. Hoewel het virus wel dodelijk is voor mensen met onderliggende klachten of die ook aan een stevige griep zouden komen te overlijden, valt het voor het grootste deel van de bevolking reuze mee. Sterker nog, we moeten zelfs testen om te kunnen zien of we de ziekte bij ons dragen.

Nu komen ze aan onze kinderen en moeten deze onnodig testen in scholen. De besmettingsuitbraken op scholen waren vooralsnog geen uitbraken op schoolgemeenschappen zelf.

De positieve test kwam van ouderen vanuit gezinnen en daardoor moesten velen kinderen en/of zelfs peuters naar huis toe en 10 dagen in quarantaine tenzij ze testen. Er wordt van alle kanten geroepen dat je kinderen vanaf 2 jaar al kunt testen.

We zeggen niet dat er geen doden zijn gevallen

En willen we echt even diep ingaan op het aantal doden die er zijn gevallen dan is er geen extreme oversterfte geweest als je kijkt naar voorgaande jaren. Het komt doordat in 2019 minder doden zijn gevallen omdat in 2018 een stevige griepvirus veel doden ten gevolg had.

Natuurlijk zijn er mensen dood gegaan begin 2020 en we moeten in overweging nemen dat velen van de coronadoden ook aan iets anders gestorven zijn. In verschillende dagbladen lees je over slechte behandelingen van patiënten begin maart en april 2020.

Dit zou hebben geleidt tot 30% extra IC opname en 30% extra doden op de IC. Het op de buik leggen had in De Verenigde Staten 90% doden ten gevolg. En de 10% die wel van de IC af kwamen zijn nu waarschijnlijk nog altijd aan het revalideren.

De curve afvlakken

Toen de pandemie werd uitgeroepen door WHO moesten we in een intelligente lockdown. Het kabinet liet ons duidelijk weten dat we het minst strikte coronaregime hadden. Op dit moment zitten we met de meest strikte maatregelen vergeleken met veel andere Europese landen.

Iedere keer als de cijfers omlaag gingen hadden wij ons goed gedragen of hadden volgens hen de maatregelen bijgedragen aan het minder verspreiden van het coronavirus. Mensen zijn op afstand soort van gehandhaafd en constant een mes in hun rug geduwd. Ging het even niet goed in Urk? Dan moest dat veelvuldig terugkomen in de kranten.

Dan heb je de periode gehad waarbij constant aangestuurd werd op Christenen die voor veel verspreidingen zouden zorgen. Elke keer wisten ze wel een doelgroep te vinden die ons land op slot moest houden. Nu zeggen ze dat ze op 2 april de terrassen misschien opengooien als het R-getal onder de 1 blijft.

Wat als deze blijkt te stijgen door opkomende mutanten en varianten? Dan hebben we een groot probleem! Mark Rutte zal ons erop wijzen dat we de curve opnieuw moeten afvlakken en er niets open kan totdat dat is gebeurt.

De vertraging van vaccins

Nu zitten we ook met een vertraging in de vaccins. AstraZeneca is al afgestreept. Ruim 298.000 afspraken zijn stopgezet. Wat gaat dat doen met de maatregelen waar wij ons zo goed aan moeten houden nu we bezig zijn met het experiment van vaccinaties die ingespoten worden?

En kunnen we het wel vaccinaties noemen als het op ‘gen’ gebaseerd is in plaats van op ‘antilichamen’ gebaseerd. Je gaat gezonde mensen met een van nature zeer sterk immuunsysteem inspuiten waar het zelfs in de bloedsomloop kan komen.

Stolsels in het bloed kunnen veroorzaakt worden aan het hart, de rug of hersenen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dan heb je natuurlijk nog de verdeling die je krijgt zodra er meerdere mensen een vaccin nemen en er in de wet vele extra privileges worden toegewezen aan degenen die een vaccin nemen.

Berichten vanuit Israël zijn niet prettig om aan te horen als je hoort dat mensen al met arm- en enkelbanden rondlopen om aan te geven dat ze gezond zijn. Mensen worden onder druk gezet of misleid om een vaccin te nemen.

Tegelijkertijd is de verdeeldheid groter dan normaal. Het plan ligt ook klaar voor andere landen. Dan heb je nog intussen dat een schaarste aan vaccins ervoor zorgt dat mensen er meer naar toe neigen om er snel een te nemen of bang zijn er geen één te krijgen omdat ze anders geen vrijheden meer terugkrijgen.

Dan moeten we deze mensen uit hun dromen helpen door te blijven schreeuwen dat je geen extra vrijheden hebt op het moment dat je een vaccin neemt en je juist anderen er dwars mee zit omdat die uiteindelijk steeds meer onder druk komen te staan door extra regels die overheden kunnen maken voor gevaccineerde mensen.

En wat doet het nieuws over de onveiligheid van het AstraZeneca vaccin met mensen? Denken ze nu omdat dat vaccin veel klachten oplevert, andere vaccins als BioNTech/Pfizer of Moderna ineens veel veiliger zijn dan voorheen gedacht? Moeten we nu de vergelijking gaan maken?

De verwarring

Mensen die helemaal in het verhaal mee gaan en niet meer terug kunnen kijken zullen constant heen en weer geschud worden omdat ze niet meer objectief zijn. Bovendien doen mensen dingen die ze in een normale sociale samenleving niet zouden hebben gedaan en nu wel.

Wanneer mensen zich vastklampen aan geld en hun deuren alleen mogen openen met een triage voordat mensen langs mogen komen of je getest of gevaccineerd moet zijn, dan gaan ze erin mee. Het is voornamelijk in tijden van massapsychose en wanneer angst heerst. Als de angst regeert, zijn mensen makkelijker te controleren.

De verhaallijn wordt gecreëerd door de media. De verwarring is groot omdat er drastische veranderingen ons leven zijn binnengedrongen. Je hebt het allemaal een plekje moeten geven in je persoonlijke onderbewustzijn.

Dat is waar al je herinneringen opgeslagen worden of vanwaar uit je automatisch ademt of je armen beweegt. Zodra die constant actief is omdat je in feite opstaat met het idee dat je buiten anderhalve meter afstand moet houden of dat corona nog altijd rondwaart als onzichtbaar monster die je op elke hoek van de straat kan grijpen.

Door te blijven leven in dat onderbewustzijn kun je niet meer bewust worden van nieuwe dingen die gebeuren. Je objectieve vermogen die je hebt om zelf na te denken en de juiste keuzes te maken ben je kwijt op het moment dat je blijft wegkijken van de feiten.

Meer controle

Je leeft een leven gebaseerd op leugens. Er wordt je maandenlang verteld dat een mondkapje niet werkt en dat het niet verplicht kan worden en vervolgens verleggen ze de autoriteit bij winkeleigenaren zelf. Nieuwe mensen moeten ingehuurd worden om karretjes schoon te houden of beveiliging staat aan de deur van grote steden.

Meer politiemensen moeten op straat zijn om de mensen te handhaven op de disproportionele maatregelen die gelden. Die maatregelen die onze kinderen kapot maken. De kinderen die als generatie dienen voor de toekomst. Zij zullen de welvaart van ons land mede bepalen. Er wordt te weinig gesproken over kinderen en het trauma dat het met zich mee kan brengen door zoveel verantwoordelijkheid op hun schouders te leggen.

Het spel dat je speelt duurt al langer dan een jaar

Het licht aan het einde van de tunnel lijkt te verdwijnen. Er is geen uitzicht en er wordt niet aangegeven wanneer we hieruit komen en onze vrijheden weer volledig terugkrijgen. Het is alsof je gedwongen een spel aan het spelen bent. En je moet goed begrijpen dat als je een spel speelt je dingen doet die je normaal gesproken niet zou doen. Je hebt je aan de spelregels te houden van de makers van het spel.

Zodra je je niet houdt aan de regels dan word je buitengesloten door spelers die het spel wel spelen of door de makers van het spel. Bovendien is dat spel ook nooit gebaseerd op de werkelijkheid. Op het moment dat je een sessie speelt dan is buiten afwezig. Je zit er middenin. Het is een alles of niets situatie waarbij één ding geldt; we spelen het spel samen.

Zoals Mark Rutte ons vaak genoeg heeft aangegeven. We gaan samen corona eronder krijgen. Het grote probleem is dat we een groot deel van de mensen kwijt lijken te raken en die niet eens mee kunnen spelen al zouden ze het willen. Welke uitweg zou er dan wel zijn?

Nou, we horen continu dat het vaccin de uitweg zou zijn en dat we in ieder geval met minder beperkte vrijheden leven. Daarvoor moet je wel heel veel gezonde mensen vaccineren die uiteindelijk zo goed beschermd zijn voor nieuwe opkomende varianten zodat ze het afstoten.

Dat virus moet op een levend iets springen dus er wordt altijd weer iemand ziek. Je bent bezig met het creëren van een kunstmatige pandemie zodra je het vaccinatieprogramma door laat lopen. Ik zie de kinderen in de hallen lopen met vaccinatieposters waarop kinderen worden afgebeeld alsof ze heel graag het vaccin willen nemen. De kinderen moeten bezig zijn met zich sociaal af te zonderen van anderen.

Onze opa’s en oma’s lopen een groot gevaar terwijl al overduidelijk naar voren is gekomen dat hoe lager de leeftijd, hoe minder besmettelijk maar dan kom je weer terug op de tegenstrijdigheden waar mensen constant door elkaar heen geschud worden. Nu zitten we dus met varianten die wel erg besmettelijk zouden zijn voor jongeren. Met name de doelgroep van tussen de 12 en 17 jaar.

En gaan we helemaal terug naar het begin wordt ons verteld dat immuniteit de enige manier is om hieruit te komen en nog geen week later wordt je gezegd dat je anderhalve meter afstand aan moet houden. Terwijl WHO aan had gegeven dat 1 meter ook genoeg zou zijn en zelfs dat is nooit bewezen dat het zou helpen tegen het verspreiden van het virus.

De verwachtingen en een derde golf

Experts hebben gezegd halverwege april een derde golf te krijgen. Iedere keer hebben ze gesmeten met verwachtingen en leken deze niet uit te komen. Wanneer ze wel uit zouden komen dan komt dat omdat we ons niet goed gedragen hebben. De doelgroepen weten ze wel weer ertussen uit te pakken zodat ze de mensen tegen elkaar opzetten en iedereen naar elkaar begint te wijzen.

Intussen zitten vele jongeren maar ook ouderen overspannen thuis. Op verschillende vlakken worden mensen geraakt. Niet alleen financieel maar ook psychische klachten, eenzaamheid, depressie en zelfdoding hoor je steeds vaker terugkomen. Huiselijk geweld neemt toe.

Een Kaalslag dreigt voor woon- en kledingwinkels en de horeca heeft geen kans meer van slagen. De slagaderen van de mondialisering ligt open en multinationals kunnen zelf bepalen wat ze doen. Grootwinkels als AH of Jumbo hebben het goed. De echte haarvaten die gedomineerd worden door het midden- en kleinbedrijf, zijn uiteindelijk het haasje.

En hoeveel moeten er nog onder lijden als straks toch het virus weer zo hevig is? Hoeveel patiënten mogen er op de IC liggen? Moeten we terug naar 0 doden? Corona heeft de griep overgenomen en we komen nooit meer van corona af. Betekent dit dan dat we voor altijd met deze maatregelen blijven lopen?

Alle andere opties worden niet meegenomen als oplossing. Zoals gezegd, de spelregels zijn vastgesteld en de makers vertellen ons nu aan welke regels we ons moeten houden. Het is belangrijk dat we ons weer vrij voelen en we met elkaar kunnen verbinden. De ware betekenis van het leven inzien. Weten hoe we horen te leven en wat het beste voor ons is.

Dit ging over het coronavirus maar ik wil je alvast vertellen dat er nog heel veel op ons bord komt te liggen. Ik raad je aan om die plaat voor je hoofd weg te halen en te radicaliseren want dat is nodig om een goede inzicht te krijgen op wat er werkelijk speelt en hoe mensen al mee spelen met het spel maar anderen eigenlijk helemaal niet mee willen spelen en daardoor juist worden buitengesloten.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.