Beste AI content detectietools in 2023

Ben je op zoek naar een goedwerkende AI content detectie tool? Ben je het zat om altijd AI-gegenereerde inhoud van jouw schrijver(s) te krijgen? Kom meer te weten over de populaire AI-inhouddetectietools en -diensten voor het identificeren van gegenereerde AI-content met ChatGPT.

Je kunt direct gratis lid worden van (als beste getest) Originality.ai door hier te klikken.

AI-inhouddetectietools helpen bij het scannen of analyseren van tekst om te bepalen of de tekst is gegenereerd door AI-schrijfsoftware of een menselijke schrijver. Hoewel er veel van dergelijke tools zijn, heeft elke tool haar unieke features.

Vandaag onthullen we de 7 beste detectietools voor AI. Houd er rekening mee dat sommige van de tools waar we het over zullen hebben, ook als andere dingen dienen.

Bijvoorbeeld contentgeneratoren, plagiaatcheckers of trefwoordensoftware, afgezien van specifieke tools voor het controleren van de echtheid of valsheid van content.

Maak je geen zorgen over geld, de meeste van de AI content checkers zijn gratis. Dat gezegd hebbende, laten we beginnen.

Een overzicht van de 5 beste AI-inhoud detectietools in 2023

Originality AI, Content At Scale, Kazan SEO, GPT-2 Output Detector, Writer.com's AI Content Detector zijn enkele van de beste AI-detectietools van dit moment. Er is ook GPTZero, dat onlangs door een student computerwetenschappen is ontwikkeld.

Deze hulpmiddelen helpen bij het opsporen van door AI gegenereerde inhoud, ongeacht de software die iemand heeft gebruikt om de inhoud te genereren. En het mooiste is dat de meeste ervan gratis zijn, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over een budget.

1. Originality.ai - Beste AI Content Detector - 94% nauwkeurig

Originality.ai is een stuk software dat een artikel controleert op plagiaat of om te bepalen of het is geschreven door een menselijke schrijver of een kunstmatige intelligentie (AI) schrijver. Deze software werkt zoals geadverteerd voor iedereen die artikelen op het web publiceert, zoals een website-eigenaar. Het werkt in principe door de structuur en het taalgebruik van een artikel te analyseren. Het maakt gebruik van machine learning (ML) technologie en geavanceerde taalkundige analysetechnieken om dat te bereiken.

We merkten door het testen van Originality AI dat het verschillende verbazingwekkende functies omvat, waarvan je sommige niet in andere AI-inhoud detectie tools ontvangt. Er is bijvoorbeeld een functie genaamd "Team Management," die kan een lange weg gaan als je veel schrijvers in dienst hebt. Elk lid kan een account aanmaken om zijn eigen inhoud te scannen op plagiaat en AI-invoer voordat hij deze bij jou indient, waardoor jouw werk ook eenvoudig wordt gemaakt. Bovendien kun je iemand toevoegen of verwijderen uit het team. Je kunt ook activiteiten controleren wanneer je maar wilt.

Originality.ai komt ook met Auto-Renewal, die je helpt je pakket automatisch te vernieuwen als het op is, zodat je niet wordt onderbroken in het werk. We zagen dat de website werkt aan een andere ongelooflijke functie die binnenkort komt. Met “Full Site Scan” kun je jouw hele website scannen op plagiaat en AI-inhoud door simpelweg de URL in te voeren. Handig toch?

Prijzen: Deze AI inhoud detectie software is geprijsd in termen van krediet. 1 krediet gaat voor 0,01 dollar en je kunt tot 100 woorden scannen. Je kunt kopen; 2.000 credits voor 20 dollar, 5.000 credits voor 50 dollar, 10.000 credits bij 100 dollar, 25.000 credits voor 250 dollar en 50.000 credits voor 500 dollar.

2. GPTZero: Beste AI-inhouddetectietool voor leraren en studenten

GPTZero is een veelbelovend AI-inhoudsdetectieplatform dat gemakkelijk een revolutie in de onderwijsindustrie zou kunnen veroorzaken. Het kan een belangrijk hulpmiddel zijn voor leraren, studenten en marketeers.

Als je het vandaag uittest, ben je een van de eerste mensen wereldwijd die begrijpt waar het om gaat. Omdat het nog aan het testen is, levert het misschien niet zulke nauwkeurige resultaten op als de andere AI-inhouddetectietools hierboven. We hebben gemerkt dat het bijna perfect werkt voor sommige soorten teksten, bijvoorbeeld universitaire opstel- of cursuswerk. Voor andere soorten tekst zoals marketingmateriaal, geeft het af en toe valse resultaten. Zo is het mogelijk dat een tekst die voor 100% door mensen geschreven is, ten onrechte aangemerkt als door AI gegenereerd.

De ontwikkelaar heeft echter algemene updates gepost dat ze klaar zijn met het bijwerken van het algoritme, waardoor onnauwkeurigheden en valse resultaten massaal zijn geëlimineerd. Ze zeiden ook dat met deze belangrijke update, de software zou worden verzonden naar de productie, en het zou binnenkort uitkomen met tal van functies.

3. Content At Scale: Contentgenerator + AI-detectieplatform

Het viel ons op dat Content at Scale verschilt van andere AI content detectie tools doordat het dient als AI content detector annex generator. Deze 2-in-1 content tool is dus bedoeld voor uitgevers die hun content willen laten controleren op AI input of zelf content willen creëren met behulp van AI.

Content at Scale genereert tekst volgens een zeer uitgebreide methode. Het analyseert duizenden teksten op het web en kiest er een met stijl en context die relevant is voor jouw input. Het voert dit proces uit met behulp van natuurlijke taalverwerking en semantische analysetechnieken.

In principe gebruikt Content at Scale dezelfde technieken als topdetectietools als het gaat om het detecteren van AI-content. Het gebruikt ML-technologie en geavanceerde taalkundige analyses om valse AI geschreven tekst te onderscheiden van door mensen geschreven stukken tekst.

Een andere functie waarvan we behoorlijk onder de indruk zijn, was de AI-detectie. Het toonde absolute betrouwbaarheid in het detecteren van AI-gegenereerde artikelen die we zelf erdoor lieten lopen. We hebben ook genoten van de plagiaat scan functie, die ons hielp gekopieerde inhoud te voorkomen.

Prijsstelling: het bedrag dat je betaalt voor volledige toegang tot deze 2-in-1 software hangt af van jouw behoefte, ook al wordt er per woord afgerekend. In principe rekenen ze tussen 0,01 dollar en 0,018 dollar per woord!

4. Kazan SEO: Gratis AI / GPT 3 / CHAT GPT 3.0 Detector Tool

Over het algemeen is Kazan SEO een multifunctionele tool die meer doet dan alleen nep AI-geschreven artikelen detecteren. Naast AI-detectie, dient het bijvoorbeeld ook als een basistool voor zoekmachineoptimalisatie. Hiermee kun je geoptimaliseerde inhoud genereren of zoekwoorden automatisch organiseren.

Hoe Kazan SEO werkt hangt af van de functionaliteit. Bijvoorbeeld, de AI detectie functionaliteit functioneert door het analyseren van de structuur en taal van een bepaald stuk content. Het vertrouwt op machine learning en linguïstische analyse technieken om nauwkeurig te bepalen of een mens of een machine de tekst schrijft.

Kazan SEO heeft geweldige functies zoals Content Optimizer, Text Extractor, Textron AI Text, en AI GPT3 Detector. Anderen omvatten trefwoord-georiënteerde functies (SERP Overlap, KW clustering Ideeën, Bulk KW Clustering, en KW Delen).

Prijs: Het is gratis.

5. Writer.com's AI Content Detector - Een betrouwbare AI Content Detectietool

Een andere betrouwbare AI content detectie tool is Writer.com's “AI Content Detector”. Het mooie ervan is dat je het voor vele doeleinden kunt gebruiken, waaronder het controleren op valse machinaal gegenereerde inhoud, het genereren van inhoud en het bewerken van inhoud. Daarom is het waardevol voor schrijvers en uitgevers.

De AI Content Detector van Writer.com heeft veel functies. ‘Product’ is een van de belangrijkste functies van deze tool. Hier vind je veel nuttige zaken, zoals een stijlgids, termen, snippets en Cowrite (een trainbare en zeer intelligente content generator). Rapportage en analyses en tools voor gegevens, beveiliging en privacy zijn hier ook te vinden.

Prijzen: Er is een gratis proefversie van 14 dagen en twee premium versies; Team en Enterprise. Team, dat 1-5 gebruikers ondersteunt, kost 18 dollar/gebruiker/maand.

Kan Google AI-gegenereerde inhoud detecteren?

Google houdt niet van AI-gegenereerde inhoud. De reden hiervoor is dat dit soort inhoud de persoonlijke benadering en menselijke elementen mist die nodig zijn voor goede inhoud die boeiend en herkenbaar is. Alleen door mensen geschreven inhoud heeft dat. Er is nog geen definitief antwoord op de vraag of Google al dan niet in staat is AI-gegenereerde inhoud te detecteren. Maar het is zeer waarschijnlijk dat het dat wel heeft.

Conclusie

Ben je het zat om door software gegenereerde artikelen te ontvangen zonder een persoonlijk tintje, raden we je aan te investeren in goede AI-inhoudsdetectietools zoals Originality.ai. Alle andere tools zijn over het algemeen effectief in het detecteren van nepartikelen. Je kunt ook op zoek gaan naar een platform waar je alleen betaalt voor door mensen geschreven inhoud die betrouwbaar en met een persoonlijk tintje in elkaar is gezet.

Zijn AI-detectietools absoluut betrouwbaar/nauwkeurig?

Geen twee AI-detectietools zijn hetzelfde. Het kan zijn dat de ene tool absoluut betrouwbaar en nauwkeurig is, terwijl de andere niet zo is. Dat moet ook nog blijken.

Is het verboden om AI-content te genereren in SEO?

Ja. Google beschouwt over het algemeen door AI geschreven inhoud als spam.

Waarom heeft Google een hekel aan AI-inhoud?

Omdat ze een persoonlijk tintje en herkenbaarheid missen.

Hoe kan ik voorkomen dat er AI-inhoud op mijn site staat?

Door jouw inhoud te controleren via een AI-tool voor inhoudsdetectie.

Zullen AI-tools voor het schrijven van inhoud in de toekomst menselijke schrijvers vervangen?

Misschien wel, vooral als ze eenmaal zo zijn geperfectioneerd dat ze artikelen kunnen genereren met een persoonlijk tintje zodat lezers zich ermee kunnen identificeren.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.