Mensen die vaccinatie nemen moeten goed voorgelicht worden

Het vaccin dat op dit moment gebruikt wordt is nog niet goedgekeurd en de risico's op de lange termijn zijn niet duidelijk. Nog niet eerder is een mRNA vaccin zo wijdverspreid als nu. Van Haga heeft Hugo de Jonge hier al eerder vandaag op gewezen. Hugo de Jonge werd boos.

Hieronder zie je Jeroen Pols, vreemde eend in de bijt naar volksheld (al weet nog niet iedereen dat), waarin hij uitleg geeft over hoe zo'n gesprek tussen iemand die het vaccin moet nemen en degene die de ander prikt, zou moeten gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=Zu69P30bQsw

Jeroen Pols: Waar het hier eigenlijk om gaat is, op welke wijze moeten de mensen geïnformeerd worden over deze injectie. En ik heb hier even een voorbeeld, ik wil dat even voorlezen, hoe ziet dat eruit, dan begrijpen we ook meteen waar het probleem zit. En waarom de mensen voorgelicht worden door middel van een vaccinatieshow.

Stelt u voor, ik licht u voor, u komt voor de injectie, en dan vertel ik u, wij gaan een experimenteel middel injecteren dat feitelijk een gentherapie is. We gebruiken een techniek die nooit eerder op mensen is gebruikt voor immunisatie. Door deel te nemen, doet u mee aan een medisch onderzoek. Een groot aantal potentiële risico’s zijn niet onderzocht.

Het middel is bedoeld om je te beschermen tegen en virusziekte waarvan de kans dat je ziek wordt of overlijdt bijna nul is als je gezond of jonger dan 80 jaar oud bent. Bent u ouder dan 80 en heeft u een ernstige aandoening, dan is de kans aanzienlijk dat u de injectie niet overleefd. Het middel voorkomt waarschijnlijk niet dat u toch geïnfecteerd raakt.

Ook voorkomt het niet dat u andere besmet. Op de korte termijn heeft u een aanzienlijke kans op hinderlijke bijwerkingen waardoor u mogelijk dagenlang niet kunt werken. Er bestaat ook een kans dat u overlijdt. We hebben geen idee wat er nadelige gevolgen op de lange termijn zijn. En u vraagt mij, wat is het voordeel om het middel te nemen? Dat weten we niet.

En dit, zo zal zo’n gesprek eruit moeten zien. Kijk wie daarna nog het middel wilt nemen, moet dat vooral doen. Het gaat hier om vrije keuze. Er zijn ook mensen die springen uit vliegtuigen. Ieder is vrij in zijn of haar keuze te maken op voorwaarde dat het op juiste en complete informatie gebeurt. Als jij dat gaat vergelijken met een frikandel, ja, dan ben je niet bezig met juiste en complete informatie.

En waarom is dat nou zo belangrijk, want dat is, ik denk dat dat vaak niet duidelijk is waarom. Kijk, mensen nemen het middel omdat ze onjuist voorgelicht worden, of nog erger, omdat ze onder druk gezet worden. En daarmee beschadigen we mensen. Het gaat hier over de levens van mensen. En de slachtoffers zijn niet alleen de mensen die een injectie krijgen.

Denkt u eens aan de mensen die op basis van het desinformatie van de overheid denken het goede te doen. Denk aan de mensen die hun personeel onder druk zetten om zo’n injectie te nemen. Wat als er wat gebeurt met een van die personeelsleden?

Denk aan de mensen die verantwoordelijk zijn voor handelingsonbekwame. Wat als er toestemming geven om de onder hun verantwoording staande geestelijke gehandicapten of demente ouderen te laten injecteren en die overlijdt. En dit zijn geen denkbeeldige gevallen.

In Duitsland heb ik al zulke geluiden gehoord van mensen die echt een enorm schuldgevoel hebben. Ik heb toestemming gegeven, en ik heb me niet juist laten informeren want ik heb gewoon geluisterd naar de overheid. En dit is de kern van het probleem. De overheid moet gewoon voorlichten volledig en juist en dat is belangrijker dan vaccins.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.