Vondelpark donderdag beperkt open of helemaal gesloten wegens drukte

Het vondelpark is vanaf donderdag nog maar beperkt open vanwege teveel drukte op de woensdag.

Een onnodig bezorgde burger:

Donderdag zullen de ingangen aan de zijkant van het Vondelpark voor onbepaalde tijd dicht blijven. Dit hebben de driehoek van burgemeesters laten weten aan het OM (Openbaar Ministerie). Het was volgens de politie te druk op de woensdagmiddag.

Woensdag heeft de politie het Vondelpark ontruimd, waar meer dan duizend bezoekers aanwezig waren. Twee personen zijn aangehouden voor het beledigen van een agent en het gooien van een stuk glas. Er is iemand overgebracht naar het ziekenhuis vanwege rondvliegend glas.

De driehoek van burgemeesters hebben aangegeven dat ze geen doelbewuste overtredingen van de regels meer toestaan als het risico’s met zich meebrengt voor de volksgezondheid en het aantal oplopende besmettingen en/of mensen die op de IC komen te liggen.

Al eerder werd er dit weekend feest gevierd in het Vondelpark. Begrijpelijk. Die jongeren snakken ook naar wat vrijheid. Een keer een frisse neus halen is goed voor je. En als er dan toevallig zoveel mensen zijn die dat ook willen doen, wat kan jij er dan aan doen?

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.