Baby wordt niet behandelt voor longafwijking voordat PCR-test wordt afgenomen of operatie is nodig om te zien of het kind geen COVID heeft.

Het ziekenhuis verplicht haar om haar kind te laten opereren om te zien dat ze geen COVID heeft voordat ze over gaan op het behandelen van de longafwijking Congenitaal Lobair Emfysteem.

Hier DEEL 1 van het bericht

Hier vind je het bericht op Facebook

Hieronder het bericht van de moeder:

Rosalie Richardson:

Beste allen, bedankt voor al jullie berichten op mijn verhaal van mijn baby die het ziekenhuis weigert te opereren zonder een pcr test.

Hier deel 2: Mijn dochter van 2 weken oud moet morgen geopereerd worden omdat ze een geboren longafwijking heeft en er een longkwab verwijderd moet worden. De plan wat er vanaf het begin was, en waar ik akkoord mee ging, was een kijkoperatie en vanuit daar opereren. Vanmorgen kwamen ze met 3 grote mannen zonder te kloppen mijn kamer in stormen terwijl ik in mijn ondergoed stond voor een gesprek.

Ow ja, het was 8.10u om even te spreken over tijden🙄. Ik schrik me rot en vraag of ze even weg kunnen gaan want ik heb geen kleding aan. Ze kwamen uiteindelijk met dat ze haar een grote sneeoperatie willen geven omdat ze eerst in haar longen willen kijken of ze geen COVID heeft om daarna pas de operatie (waar het voor bedoelt was) uit te voeren uit ‘zelfbescherming’. En daardoor zou een eenvoudige kijkoperatie niet meer kunnen. Dit omdat ik weiger de pcr test te doen🤬🤬..

Ik heb ze gezegd dat ze mn kind in extra gevaar brengen met deze plan ivm infectiegevaar en dat ze daardoor extra pijn zal ervaren achteraf wat gewoon niet nodig is. En dat beaamde ze ook. Ik heb aangegeven hier niet mee akkoord te gaan.

Nu kwamen er weer artsen mijn kamer binnen gelopen met het verhaal ‘wil je niet overgebracht worden naar een andere ziekenhuis voor een operatie want we gaan haar toch maar niet opereren zonder die pcr ondanks dat ze geen Corona verschijnselen heeft’.
Ze laten mijn meisje dus gewoon vallen!! De specialisten die het beste zijn in het opereren en behandelen van de longafwijking Congenitaal Lobair Emfysteem brengen haar liever weg dan haar helpen zonder die pcr test. Ze weigeren de coronatest te doen via bloed, weigeren het te doen via een sabbelwattest en voor de ademtest is ze nog te klein.

Ik vertelde ze hoe ze hun eigen eed schade aanbrengen door zo onmenselijk te handelen! Mijn dochter kan echt een reis naar nog een ziekenhuis niet aan want dit zou dan de tweede keer zijn. De eerste ziekenhuis had namelijk geen specialisten op dit gebied wat ze hier in de Emma ziekenhuis Amc wel hebben.

Ik ben boos, verdrietig en machteloos en vind het echt schandalig dat er zo kind onvriendelijk met haar wordt omgegaan! Wie kan mijn meisje toch helpen???? Er moet toch iemand zijn die haar kan en wilt helpen? Mijn hart huilt voor mijn kind 😭😭
Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.