2 weken oude baby wordt niet geopereerd zonder coronatest afname

Een moeder van een 2 weken oude baby is ten einde raad. Haar kind van 2 weken oud wordt niet geopereerd als ze geen coronatest neemt via afname van keel en neus.

Inhoud van pagina

Lees bericht hier

Isaiah is geboren via spoedkeizersnede op 03-02-21. De kleine liep een longontsteking en Congenitaal Lobair Emfyseem op, waardoor een longkwab dinsdag verwijderd moet worden. Zonder coronatest gaat dat nu niet door.

Hieronder haar noodkreet op Facebook:

Rosalie:

HELP MIJN BABY VAN 2 WEKEN WORDT NIET GEOPEREERD BIJ GEEN CORONATEST AFNAME VAN KEEL EN NEUS!! šŸ†˜ Beste moeders, ik ben 2 weken geleden bevallen met een spoedkeizersnede en mijn kleine had een longontsteking en Congenitaal Lobair Emfyseem waardoor er dus dinsdag een longkwab verwijderd moet worden.

Nu willen ze mijn dochter verplicht controleren op Corona in neus en keel!! Niet omdat ze verschijnselen heeft maar omdat het hun voorwaarden is voor de operatie. Als ze niet geopereerd wordt gaat ze dood, ik kan haar niet meenemen naar huis want ze zit aan zuurstof vast.

Ik wil geen discussie over Corona maar dit gaat regelrecht tegen de grondwet en tegen de Neurenberg code in!! Ik ben razend! Ze is verdorrie maar 2 weekjes oud! Steeds als ik nee zeg, komen ze met mankracht versterking terug en ik voel me erg geĆÆntimideerd als een emotionele kersverse moeder met hormonen, buikwond, slaapgebrek, kopzorgen en de vader van mn kind staat achter hun en dus tegen mij en dat laat hij hun ook duidelijk zienšŸ˜„šŸ„ŗ.

Ik ben moe en bekaf. Ik kan haar moeilijk naar het Erasmus ziekenhuis met ambulance brengen want dat brengt zoveel onrust voor haar ook. Help wat kan ik doen want ik blijf bij mn standpunt dat ik het niet wil en ook zonder dat ik mezelf hoef te verantwoorden naar hun toe.

EDIT: bloedtest en sabbelwat test Willem ze niet nemen

Eindoordeel

Veel van de reguliere zorg is continu afgeschaft vanwege het coronavirus. Nu gooit het ook al roet in het eten voor jonge kinderen die een operatie moeten krijgen. Hopelijk gaan ze snel inzien dat het niet langer zo door kan gaan. Teveel mensen lijden hieronder.

Deel dit bericht:

EĆ©n reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.