Wybren van Haga vertrekt bij FvD

In de afgelopen tijd is er binnen de fractie van FVD een verschil van inzicht ontstaan over de manier waarop politiek bedreven wordt.

Het gevolg hiervan is dat de Kamerleden Hans Smolders, Olaf Ephraim en Wybren van Haga in goede harmonie met de FVD fractie hebben besloten om als zelfstandige fractie door te gaan.

Het oorspronkelijke verkiezingsprogramma van FVD blijft leidend bij het Kamerwerk en het belang van alle Nederlanders staat nog steeds op de eerste plek.

Lees post hier

Reactie FVD op besluit van Haga, Ephraim en Smolders:

In tekst:

De FVD-fractieleden Wybren van Haga, Olaf Ephraim en Hans Smolders hebben kort na hun beeediging als Kamerlid voor FVD, om hen moverende redenen, besloten hun eigen weg te gaan als afgesplitste Kamerleden. Wij betreuren dat.

Juist in deze tijd, waarin Forum voor Democratie de enige echte oppositiepartij in de Tweede Kamer is en de enige brede stem tegen het huidige verwoestende kabinetsbeleid, zou gezamenlijk optrekken onder één naam, wat ons betreft, altijd een betere keuze zijn geweest, in het belang van het land, onze leden en onze kiezers.

Maar hun beslissing staat hen uiteraard vrij. In het belang van onze kiezers en het land zullen wij er alles aan doen om in de toekomst constructief met Wybren van Haga, Olaf Ephraim en Hans Smolders te blijven samenwerken. Dat zijn we verplicht aan onze achterban en aan onze idealen, maar vooral aan een land dat hunkert naar een solide oppositie.

We kijken met warme gevoelens terug op de gezamenlijke campagne en de eerste weken in de Kamer. En zien uit naar de toekomst.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.