Wat is Gel Ball en wat is een gelblaster?

De Gel Ball lijkt naar Nederland te komen. Op TikTok is het al een hele hype. Zelfs de politie heeft er laatst nog twee mensen voor opgepakt omdat zij met een gelblaster vanuit een auto hadden geschoten. Gel Ball is nu zelfs een sport die gereguleerd is in meerdere landen, zoals paintball, waar je kunt genieten in een veilige omgeving.

Gel Ball is zowel een vrijetijds- als een sportactiviteit waarbij het gebruik van een gelblaster kleine superabsorberende polymeerwaterparels naar een tegenstander schiet. Gel Ball is vergelijkbaar met paintball, maar zonder de rommel en zonder de pijn.

Wat is een gelblaster?

Je hebt erover gehoord via vrienden, je hebt erover gelezen op internet, je hebt ze op tv gezien. De hele wereld heeft het erover: gelblasters. Maar wat zijn het en wat doen ze? Zijn ze zo leuk als iedereen zegt dat ze zijn? Het korte antwoord: ja, absoluut! Maar laten we wat meer te weten komen over gelblasters en waarom gelball een geweldige activiteit is om aan te beginnen.

Gelblasters

Gelblasters zijn levensechte speelgoedvuurwapens die kleine superabsorberende polymeerwaterparels afschieten. Ze zijn ontworpen om eruit te zien als echte vuurwapens zonder het gewicht van echte. De gelballen worden afgevuurd met behulp van een luchtpomp in de gelblaster. Wat houdt gelball in?

Gelball is vergelijkbaar met paintball in die zin dat het een competitieve teamsport is, waarbij twee teams tegen elkaar spelen. Het doel is om spelers van het andere team te elimineren door ze te raken met de gelballen.

Het is een sport die over de hele wereld wordt gespeeld, op allerlei niveaus: van mensen die het spel nog nooit hebben gespeeld en het gewoon willen uitproberen, tot professionele gelballers die de sport leven en ademen. Het is de perfecte activiteit voor een groep vrienden, voor teambuilding en het opbouwen van werkcultuuroefeningen of als je gewoon iets nieuws en spannends wilt proberen.

Doen ze pijn?

Gelblasters zijn volkomen veilig als u zich in de juiste omgeving bevindt, zoals de gelbalfaciliteiten bij Mega Courts. Omdat de pellets kleiner zijn dan paintballen, is hun impact minder intens en ook minder rommelig. Dit betekent dat je net zoveel plezier hebt als paintball, zonder de blauwe plekken! En u kunt naar huis gaan zonder dat u eeuwenlang verf van uw schoenen hoeft te verwijderen.

Voor gelbal is wat veiligheidsuitrusting vereist voordat je de baan op gaat en plezier hebt. Zo krijg je een veiligheidsbril en een gezichtsmasker, wat betekent dat je al het plezier kunt hebben dat je wilt in een volledig veilige omgeving.

Waar speel je gelball?

Er zijn geen gelball-faciliteiten in Nederland, waardoor het een unieke en bijzondere ervaring is! Dus omdat er maar een paar plaatsen in de wereld zijn om het te doen, wil je er zeker van zijn dat je de juiste plek kiest.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.