Andrew Tate verbannen van FB en Instagram

Meta, het bedrijf achter Facebook en Instagram, heeft influenceer Andrew Tate verbannen. Andrew zou het beleid hebben overtreden. In 2016 kreeg de voormalig Wereldkampioen kickboksen al enige aandacht toen hij verwijderd werd in het televisieprogramma Big Brother. In de video zou het lijken alsof hij een vrouw aanviel.

Online kreeg hij steeds meer bekendheid vanwege uitspraken op Twitter zoals dat vrouwen hun eigen verantwoordelijkheid moeten dragen als ze seksueel misbruikt waren. Twitter keurde dat toen al af. Andrew Tate had nog 4,7 miljoen volgers op Instagram toen hij verwijderd werd van het platform.

In juni 2022 groeide dit aantal volgers op Instagram gestaag doordat Tate regelmatig in podcasts te horen was en op Twitch in verschillende gesprekken te horen was met onder andere Adin Ross. Daar klaagden velen Twitch-streamers om de uitspraken van Andrew. Adin was het weer eens met Andrew. Er was zelfs een moment dat Adin Ross bereidt was 1 miljoen dollar te betalen aan Andrew om van hem een 'echte' man te maken.

Meta heeft laten weten dat de kickbokser van hun platforms zijn verwijderd vanwege het schenden van het beleid ten aanzien van gevaarlijke individuen en organisaties. Verder zijn er geen details vrijgegeven over waarom de accounts van Andrew Tate zijn verwijderd. Andrew zelf heeft ook nog niet gereageerd.

Meer over Andrew Tate zijn vermogen

In video's van Andrew Tate op Youtube zijn afgelopen jaar steeds bekender geworden onder tieners. Andrew lijkt het algoritme te hebben verslagen. Op iedereen zijn/haar tijdlijn verschenen er constant video's van de voormalig kickbokser. Dat leidde tot veel kritiek, maar ook velen die het met hem eens zijn. Er wordt gesuggereerd dat Andrew een vrouwenhater is, maar ook daar zijn de meningen over verdeeld.

Andrew Tate heeft veel geld verdiend met het promoten van 'antivrouwen' haat video's. Ook heeft hij Hustlers University opgezet, een platform dat je geheimen zou bieden voor hoe je 'snel' rijk kunt worden. In feite is het veel advies dat weer uit oudere leerboeken komen maar dat maakt het niet minder waar dat je met zijn tips toch best jezelf beter zou kunnen redden, mits je er aandacht aan besteedt.

Hoeveel geld heeft Andrew Tate?

Andrew Tate zijn vermogen ligt rond de € 350 miljoen dus hij kan kopen wat hij wilt, inclusief dure auto's zoals een Rolls Royce Wraith. De Britse voormalig kickbokser is het meest bekend geworden door drie keer ISKA Wereldkampioen en Enfusion kampioen te worden.

Op Youtube verdient Andrew Tate bakken met geld. Hij upload daar video's samen met zijn jongere broer genaamd Tristan Tate. Regelmatig zie je zijn bedrijven, auto's, vermogen of sociale media accounts voorbij komen in de video's. De populariteit heeft Andrew te danken aan zijn controversiële kijk op vrouwen.

Hoe rijk is Andrew nou echt? In een Twitch live stream met Adin Ross zei Andrew dat hij zijn eerste miljoen euro had verdiend toen hij 27 jaar oud was. De eerste 100 miljoen euro was verdiend tegen de tijd dat hij 31 was.

Waarmee heeft Andrew Tate zijn geld verdiend?

Het grote fortuin van Andrew Tate kwam voort vanuit zijn 'adult' webcambedrijf genaamd "MyFreeCams". Deze had hij opgezet met zijn broertje Tristan. Andrew begon met twee van zijn toenmalige vriendinnen terwijl hij zelf communiceerde met de mannen die voor zijn vriendinnen betaalden om hun op webcam te zien.

Ook is er een keer afgesproken voor 100.000 euro in een restaurant. Zulke rijke mensen hadden ze dus aangetrokken met de prachtige vrouwen die achter de webcam dingen zeiden die de mannen zouden verleiden tot het storten van nog meer geld. Maandelijks stroomde er op een gegeven moment miljoenen euro's binnen en werkten ze met meerdere mensen om te kunnen blijven communiceren.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.