Vrouwen & kinderen seksueel misbruikt in Covid-hotels

Als je ziet wat er nu in Covid-hotels gebeurt, is het belangrijk dat mensen daarvan op de hoogte zijn. Het is niet 1 hotel, en ook niet 1 plek. Het gebeurt op meerdere plekken. Juist omdat de toezicht daar heel laag is. Geen camera's (video's of foto's), waardoor misdaden sneller gepleegd worden.

Een bericht dat vandaag naar buiten kwam, komt vanuit Israël - waar een 13-jarig meisje is verkracht.

Hier kun je het lezen: Times of Israël

Het is gevaarlijk. Nu gebeurt het nog ver van huis, maar voor je het weet moet je zelf gebruikmaken van een hotel als je op reis gaat. Er is geen ontkomen aan. Of je moet besluiten thuis te blijven. Simpel toch?

Of lees hier verder voor het verhaal over Justin Trudeau (Premier van Canada) waar meerdere vrouwen seksueel misbruikt zouden zijn.

Justin Trudeau staat op het punt een schandaal van epische proporties aan te gaan

Het blijkt dat Justin Trudeau de belastingcenten van Canadezen op een manier gebruikte, waardoor Canadezen seksueel kunnen worden misbruikt door de beveiligingscontractanten die hij inhuurt, om van deur tot deur te gaan, om thuis-quarantaines te controleren, en niet alleen dat.

Mensen die in Covid-hotels verblijven worden mensen seksueel misbruikt. Het is afschuwelijk wat er aan de hand is. En rapporten afkomstig van ‘La Presse’ laten zien dat de overheid de sloten op alle individuele deuren had laten verwijderen.

Iedereen toelaten om in- of uit te stappen. Ze zeiden dat het voor noodgevallen is. Wat het toestaat, is dat mensen in die hotels, mensen seksueel misbruiken en misschien zelfs verkrachten, die zich binnen die deuren bevinden.

We weten niet hoe erg de situatie op dit moment is, maar momenteel liggen er meldingen van twee vrouwen, één die thuis in de wacht zou staan, naar verluidt seksueel misbruikt door een beveiligingscontractant in de regio Halton.

De regionale politie zei dat de naam van het beveiligingsbedrijf waar de man een werknemer was, niet zou identificeren, maar ze zeggen dat hij geschorst is. Justin Trudeau wil niet dat de namen van deze beveiligingscontractanten aan het licht worden gebracht. Het zou maar zo kunnen gebeuren dat dit meer wijdverspreid wordt dan hij zou willen.

Rent-a-cop quarantaine-handhavingscontrole werd in rekening gebracht nadat ze naar verluidt een geldboete hadden geëist van een inwoner van Ontario en haar vervolgens seksueel had misbruikt toen ze weigerde te betalen.

Justin Trudeau houdt ervan mensen seksueel aan te vallen, net zoals hij deed met Rose Knight, toen hij haar, een verslaggever, in zijn jonge dagen aan het betasten was. Mensen hebben hem dat vergeven, maar het blijkt dat als hij premier is, precies hetzelfde gebeurt onder zijn hoede.

Althea Raj zei laatst nog iets in een tweet, die ze waarschijnlijk gaat verwijderen omdat ze water draagt ​​voor deze regering. Ze zei dat Trudeau zegt dat door de overheid ingehuurde particuliere beveiligingsfirma's de controles op mensen die thuis in quarantaine gaan, zullen versterken.

Nou wat gebeurt er? Slechts een maand erna, ging een van diezelfde bewakers die Justin Trudeau had ingehuurd, naar iemands deur en zette ze onder druk met een geldboete en toen de vrouw niet gehoorzaamde, viel hij haar seksueel aan.

Maar het wordt nog erger, met name over de situatie binnen deze Covid-hotels. Justin Trudeau heeft de opdracht gegeven dat mensen in deze quarantainehotels geen video mogen opnemen of foto’s mogen maken over wat gaande is.

En toen ze naar verluidt seksueel werden mishandeld, duurde het 15 minuten voordat bewakers kwamen opdagen. Dat komt uit het ‘La Press’ artikel van het slachtoffer die in Montreal is. Een persoon met de naam Sarah. Ze slaagde er eindelijk in om zich uit de greep van de jongeman te bevrijden en rende naar de gang in de hoop een ander persoon te vinden. Niemand.

Toen ze zich omdraaide, trok de man naar verluidt zijn broek naar beneden - en masturbeerde. Het was te veel voor Sarah, en ze stond op het punt om betrapt te worden door de hotelbeveiliging. Ze was bang dat ze, nadat deze man haar kamer was binnengegaan, in de problemen zou komen. Ze zou bang zijn om gestraft te worden door Justin Trudeau en zijn beveiligingscontractanten.

Nu heeft deze persoon zojuist ingebroken in haar kamer en hij is beschuldigd van inbraak en aanranding. Evenals een paar andere dingen. Maar de vraag blijft. Waarom werden de sloten van de deur getrokken? Deze persoon, Sarah is haar voornaam. Dat is de enige naam die ik voor haar heb. Waarom heeft ze dit trauma doorgemaakt?

Nou, het is vanwege de arrogantie van Justin Trudeau. Er komen nu nog maar zo weinig mensen de grens over. Als het gaat om vakantiegangers, of mensen die geen essentieel werk hebben over de grens. Er zijn maar heel weinig mensen die het daadwerkelijk doen. De grote meerderheid van de mensen die op dit moment de grens oversteken, zijn essentiële werkers en hoeven niet naar dit soort hotels te gaan.

Maar Justin Trudeau wil de grote man op de heuvel van het parlement zijn, om Canadezen te laten zien dat hij veel werk verzet om hen tegen dit virus te beschermen. Alles, behalve als het gaat om het aanschaffen van een vaccin. Justin Trudeau moet antwoord geven op de zijne. Er is zelfs een petitie gaande op Nocovidjails.com.

Canadezen vinden dat ze het recht hebben om uit dit land te komen en te gaan, pandemie of niet, maar ze hebben nog meer het recht om niet verkracht te worden, om niet seksueel misbruikt te worden in hotels waar Justin Trudeau jonge vrouwen dwong om naar binnen te gaan.

We weten de omvang van dit probleem op dit moment niet, maar de komende dagen zullen we zeker meer leren. Hij is verantwoordelijk voor de gewelddadigheid die onder zijn bewaking plaatsvindt. Terwijl hij het geld van de Canadezen uitgeeft om het te vergemakkelijken.

Bronnen: https://montrealgazette.com/news/local-news/man-charged-in-alleged-sexual-assault-at-dorval-quarantine-hotel

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.