Internationaal Strafhof aanvaard klacht dat regering van Israël in overtreding is met Neurenberg-code.

Internationaal Strafhof aanvaard klacht dat regering van Israël in overtreding is met Neurenberg-code.

5 maart werd bekend gemaakt dat de organisatie ‘People of Truth’ een klacht in zou dienen bij het Haags Tribunaal tegen de regering van Israël. Er werd volgens hen illegale experimenten uitgevoerd op burgers met het Pfizer vaccin. (bron)

Deze organisatie heeft artsen, advocaten, activisten en een grote steun voor het democratisch recht. Ze voelen dat ze onder ernstige druk zijn komen te staan door een deel van de Israëlische regering, media, ministers, hoge openbare vertegenwoordigers, burgemeesters, parlementairs en meer. (bron)

Deel dit en laat dit lezen aan de “ongeïnformeerde”.

Ruth Makhacholovsky en Aryeh Suchowolski, beide advocaten, hebben de aanklacht ingediend bij het Tribunaal in Den Haag. De aanklacht luidt: “Schending van de Neurenberg-code door de Israëlische regering en aanvullende (instanties red.)” (bronnen: isreal-news & database italia)

“We adresseren u in de naam van “Anshei Emet”, een broederschap van artsen, fysici, wetenschappers, advocaten, activisten en het volk die de keuze hebben gemaakt gebruik te maken van hun democratisch recht om niet mee te doen aan de experimentele medische behandeling tegen COVID19 en die zich onder zware druk voelen, hard en illegaal, door de regering, leden van de Knesset, ministers, publiekelijk gekozen vertegenwoordigers, burgemeesters en meerderen.”

In de klacht wordt ook de vergelijking gemaakt met Nazi-criminelen die zijn veroordeeld vanwege zulk soort medische experimenten.

“Dit is, in feite, een genetisch medisch experiment op de mensheid.”

Ook wordt aangekaart dat alternatieve methodes om dit griepvirus te bestrijden ten alle tijde werden genegeerd en/of geridiculiseerd.

Door deze misdaad hebben in Israël alleen 41% van de gevaccineerde politiemensen, militairen, scholieren en medisch personeel levensbedreigende bijwerkingen gekregen na het toedienen van het experimentele vaccin, zo staat geschreven in de klacht.

“Het is al bewezen dat vele mensen overleden, verlamd raakten, gewond raakten en gehandicapt raakten door het vaccin. Toch ging de Israëlische regering gewoon door met het vaccinatieprogramma.”

Verder lezen: https://commonsensetv.nl/breaking-internationaal-strafhof-aanvaart-klacht-overtreding-neurenberg-code-israelische-regering/

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.