Indoctrinatie op basisscholen over gendergelijkheid

Indoctrinatie op basisscholen over gendergelijkheid loopt uit de hand

In de Telegraaf werd er vandaag al een artikel gepost over dat kinderen onder druk worden gezet met genderkeuze. "Dit heeft niets te maken met een gezonde ontwikkeling", zegt socioloog Elise van Hoek.

Update: Er wordt al gesproken over pedofilie:

https://twitter.com/VlagNWimpel/status/1372926423741177860

Eerder werd er bekend gemaakt dat we de eerste transgenderpersoon in de Kamer (D66) krijgen. (bron)

Op 19 januari 2021 was gebeurde hetzelfde toen Joe Biden het roer van Donald Trump overnam. (bron)

Dagelijkse Standaard: "Het kenniscentrum voor seksualiteit Rutgers en de GGD gaan deze week basisschoolleerlingen indoctrineren over seksualiteit." (bron)

Tevens verscheen er gisteren (18 maart) een video op het Youtube kanaal van Rutgers met daarin een boodschap.

Sosya Duysker van het Klokhuis: “Je kunt niet kiezen op wie je verliefd wordt. Dat gebeurt gewoon. In de les zal je daar deze week van alles over horen en te weten komen. En ook over hoe het is als je als meisje verliefd wordt op een ander meisje, of als jongen verliefd wordt op een jongen.

Je leert ook dat niet iedereen zich jongen of meisje voelt, dat het prima is hoe je bent, dat je zelf mag weten hoe je je wilt kleden, hoe je je haren wilt doen, wat je leuk vindt om te doen. Ja, kortom, hele wijze lessen en ook nog eens super leuk om mee te maken!

De week van de lentekriebels gaat trouwens over nog heel veel meer, ook over de puberteit bijvoorbeeld en over seks. Ja, dingen die je waarschijnlijk stiekem wel wilt weten voor later dan natuurlijk hé. En praat er vooral over, want al die gevoelens zijn oké. En jij bent ook oké. Gewoon zoals je bent.”

Foto: theoptimist.nl

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.