Hallo, het is de Mainstream Media hier!

We hebben een negatieve invloed op je brein met onze ontwaakte deugden terwijl je denkt dat je positief wordt beïnvloed. Het is onze taak om te controleren wat je denkt, omdat we je in een communist willen veranderen.

Plato zei ooit: “Degenen die de verhalen vertellen, heersen over de samenleving.”

Dus de overheid die de samenleving willen regeren, laten ons hun verhaal aan jullie vertellen. Zodat zij over je kunnen heersen."

Bij de MSM staan ​​we voor diversiteit. Wat betekent dat iedereen hetzelfde moet denken, maar er anders uit moet zien, wel nog steeds mooi, wat betekent dat iedereen er ook hetzelfde uit moet zien.

We hebben geen echte diversiteit, we staan ​​erop dat deugd diversiteit signaleert. Niet omdat we goede mensen zijn, maar omdat we willen dat je denkt dat we goede mensen zijn. Dat is hoe we je manipuleren.

Mensen die deugd aangeven, zijn geen goede mensen. Daarom moeten we een signaal geven. De diversiteit van NPO1 is geweldig. Het is waarschijnlijk gewoon toeval dat iedereen bij de NPO1 en diverse media aan de linkerkant staan.

Mensen die willen praten bij NPO1 praatprogramma’s die niet aan de radicale linkerzijde zijn, weten dat ze moeten doen alsof ze aan de linkerkant staan. Anders kunnen ze nooit werk krijgen in deze tak. En het is gemakkelijk voor hen om te doen alsof, omdat het nepmensen zijn.

Daarom passen ze zo goed bij ons. Maar als iemand een ander perspectief heeft dan wat er op het ontwaakte script staat, annuleren we die. Voorbeelden zijn Thierry Baudet, Lange Frans of Doutzen Kroes. Ze passen niet in ons straatje omdat ze in staat is om voor zichzelf te denken, maar ook omdat ze een goed mens zijn.

En dat zorgt ervoor dat onze façade van er uitzien als goede mensen, er slecht uit komt te zien. Dus vandaar dat we hun eruit hebben gegooid. En daarna hebben we het verhaal rondgedraaid om hun er slecht uit te laten zien!

Want bij de MSM zijn we slechte mensen. Met onze ontwaakte agenda denken we dat je dom genoeg bent om te geloven dat een populatie vol drugsverslaving, hebzucht, roemobsessie en gevoelloosheid, goede en gelukkige mensen zijn.

En dat je moet proberen om ze leuk te vinden. Wauw. Dat zou hetzelfde zijn als financieel advies inwinnen van een blut persoon. Dat is een goed idee. De overheid inspireert je om een beter leven te leiden. En wie is een betere inspiratie om sterker te worden, je hart te volgen en trouw te zijn aan jezelf?

Neppe mensen. Acteurs zijn neppe mensen die zich gedragen als andere mensen die zich vervolgens emotioneel verbinden met echte mensen zoals jou. Ze zijn nep genoeg omdat ze letterlijk ‘influencers’ worden genoemd. Zij influenceren. En daarom moet je ze vertrouwen en naar ze luisteren zodat ze jou kunnen begeleiden.

Bijvoorbeeld wanneer Nederlanders luisteren naar de minst betrouwbare man van Nederland. Diegene die verantwoordelijk is voor het vernietigen van kleine bedrijven en mogelijk verantwoordelijk voor meer doden door wanhoop onder de bevolking.

Haal de meest vertrouwde mensen van Nederland binnen op live nieuwszenders, Youtube of Instagram, om de rest van hun volgers te vertellen dat je diegene moet vertrouwen. En ze prijzen zelfs het leiderschap van die onbetrouwbare man.

We gebruiken je idolen zodat we je kunnen manipuleren. We willen niet dat je voor jezelf nadenkt, want dan hebben we geen controle over jou.

Daarom injecteren we het denken in je – door je ogen en oren. Zou je je zomaar laten injecteren met zielsverpletterende hersenspoeling? Waarschijnlijk niet. Maar je zou het wel doen als de naald er zo uitzag als jouw idool.

Sommige mensen vragen ‘waarom dagelijkse live televisieshows vroeger nog interessant waren, en hoe komt het dat ze dat niet meer zijn?’ Omdat de inhoud van de MSM tegenwoordig niet langer op waarheid is berust. Het is gebaseerd op het beheersen van het verhaal.

Een agenda van controle perst de waarheid eruit. En als je geen waarheid hebt, dan is het minder interessant. Wil je graag een zwakker persoon worden, terwijl je denkt dat je er sterker uitkomt? De media zal je hierbij helpen.

Is deze ontwaakte agenda synoniem voor communisme? Jazeker. Deze zeer toegewijde communisten weten dat ze MSM moeten gebruiken om de geest van het Nederlandse volk te beïnvloeden zodat ze het communisme accepteren. Terwijl ze niet weten dat ze communisme accepteren.

Vandaag de dag doet het Jeugdjournaal, de overheid en MSM hun uiterste best om je te helpen niet in te zien hoe communisme ons land gaat overnemen. Ze laten je denken dat een paar ongetwijfeld goede doelen is waar ze echt voor staan. Zoals het bestrijden van klimaatverandering en raciale gelijkheid.

Ze zorgen ervoor dat je het ermee eens bent en je doet dat omdat je een goed persoon bent. Je bent misleidt om alle communistische doelen te steunen waar zij zich achter verschuilen.

Omdat ze misleidende mensen zijn is het een feit dat je het communisme niet herkent. De manier waarop ze je  ertoe brengen om als land te denken, en als communistisch land te leven, en dat het jouwe zal zijn als je maar naar ze blijft luisteren.

En waarom zou je gevoelvol zijn als je net als hun kunt zijn? Degenen die de verhalen beheersen, heersen over de samenleving, en zij vinden het leuk om over jou te regeren. Vertrouw ze. En blijf alsjeblieft naar ze kijken. Ze vermaken je terwijl ze je meenemen naar de volgende stap in het verhaal.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.