De Telegraaf gehackt

“Er is nog geen definitieve uitslag. Wanhoop niet. Er is fraude gepleegd. Accepteer de uitslag niet. Alle stemmen moeten worden herteld. Documenteer alle onregelmatigheden. Doe aangifte van fraude. Dit is slechts het begin; dit jaar komen er nieuwe verkiezingen. Nu een serieuze start van de parallelle maatschappij. Blijf in liefde."

Zo luidt de boodschap van de intro op een pagina op De Telegraaf.

Zie artikel: De Telegraaf

Het is een raar bericht om te lezen als je geen 'premium member' bent, en velen speculeren erover dat De Telegraaf gehackt zou zijn. Of dit echt zo is, trek je eigen conclusies. En zouden ze dan niet alle artikelen al aangepast hebben?

Onze conclusie: Marcel Peereboom Voller citeert in de intro een aantal van de uitspraken die gedaan zijn door protestvoerders op het museumplein.

Het is best irritant natuurlijk dat alle media websites tegenwoordig geld vragen om premium artikelen in te zien. Ze komen met misleidende kopstukken of intro's en in het bericht worden dingen pas echt duidelijk.

Probeer je niet te laten misleiden door dingen die onwaarheden bevatten en probeer objectief alles in het grote geheel te bekijken. De reden dat dit artikel de titel "De Telegraaf gehackt" bevat is pure misleiding.

Want zoals ik hier verder besproken heb is het geen gehackt artikel en moet het artikel waarschijnlijk zo geschreven worden zodat mensen om de tuin geleidt worden.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.