BN’ers komen in opstand tegen coronamaatregelen

Vrouwen als Doutzen Kroes, Lieke van Lexmond, Josje Huisman en Fajah Lourens roepen op om massaal je hart te laten spreken in plaats van te handelen volgens richtlijnen die opgesteld worden door het kabinet, het OMT, het RIVM en de WHO. Andere sterke powervrouwen, want dat zijn ze, zijn Daniëlle Oerlemans, Connie Witteman en Victoria Koblenko.

“Van moederhart tot ieders hart vragen wij jullie dan ook de regels langs de lat van jullie eigen innerlijk kompas te leggen, en daar waar zij strijdig zijn met jullie geweten deze niet te volgen. Trek vandaag nog jullie grens bij het afdwingen van testen, het opleggen van quarantaine en het verplichten van mondkapjes.” Eerder noemde Doutzen Kroes het vaccineren van kinderen al „propaganda.”

Zoals je ziet is er een dringend beroep gedaan op basis- en middelbare scholen, universiteiten, opvangcentrums, GGD en de jeugdgezondheidzorg. Nieuwsbezorger.nl vindt het belangrijk dat dit nog meer verspreid. En we zijn er zeker van dat velen het met deze vrouwen ook eens zullen zijn. Hieronder nog meer over wat deze bekende vrouwen tegen andere moeders te zeggen hebben:

 “Wij doen een nog dringender beroep op elke afzonderlijke professional die daarin werkzaam is en wordt gevraagd regels te handhaven die niet stroken met de zorgplicht en die niet uit te leggen zijn aan een toekomstige generatie.”

“Ons moederhart slaat op tilt bij het idee dit nog langer machteloos aan te moeten zien, hoe een generatie kinderen en jongeren vastloopt in wat inmiddels vooral lijkt op een star, boekhoudkundig beleid dat (gefixeerd op virusbestrijding) hen compleet wegcijfert en opoffert.”

Het is belangrijk dat er meer tegengeluid komt want anders zijn we gedoemd door de velen die zich hebben laten hersenspoelen en zelf niet meer kunnen nadenken. Vooral als het gaat om kinderen en jongvolwassenen, is het van belang dat ze goede ondersteuning krijgen en dat in elke situatie een afweging door een leraar of lerares zelf kan gedaan worden in plaats van elke keer te leunen op de regels die ons zijn opgelegd.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.