Dagelijkse Gezondheidspas voor kinderen met Covid-19 testprogramma

Vader: "Dus, hoe ging het op school?"

Dochter: “Pa, ik moet toegeven, ik was eerst bang. Maar daarna voelde ik mij zo veilig, het was zo goed om terug te zijn. Bedankt om me veilig te houden. Ik hou zoveel van jou.”

Dit wordt de persoonlijke ticket naar school voor kinderen. Testuitslagen worden opgeslagen op de Dagelijkse Gezondheidspas. Ook als je een vaccin neemt komt dat erop te staan.

Er was nog nooit zoiets in ons leven als dit virus. Het is vaak moeilijk om de effecten die het heeft op onze kinderen in te schatten. Heb jij ooit zo’n gesprek bij jou thuis gehad?

Dochter: “Mam, ik ben bang om weer naar school te gaan. Ik wil niet ziek worden… ik wil niet jou en pap ziek maken. “

Onze experts vertellen ons dat er 3 dingen zijn om veilig te blijven:

  • Een mondkapje dragen.
  • Anderhalve meter afstand houden.
  • Onze handen veelvuldig wassen.

Nu heeft school in samenwerking met Microsoft een nieuwe veiligheidsmaatregel bedacht.

  • Daily Pass (Dagelijkse Gezondheidspas)

Dit wordt jouw persoonlijke toegangskaart om weer veilig naar school te kunnen.

Elke week kun je op school jouw gratis COVID test inplannen. De testuitslagen worden opgeslagen in je Dagelijkse Gezondheidspas. Wanneer je ervoor kiest om ergens anders een test af te nemen, dan kunnen de resultaten in je pasje ingevoerd worden.

Als de vaccins beschikbaar zijn dan is het mogelijk om de vaccinatie eenvoudig via de Dagelijkse Gezondheidspas in te plannen. Maar de echte magie is de dagelijkse gezondheidscheck. Jazeker, die is er ook!

Vragenlijsten invullen lijkt een routine voor velen te worden. Dit gebeurt al als je naar de kapper moet. Maar nu moeten de kinderen elke dag een paar gezondheidsvragen beantwoorden om te zien of ze ziek zijn. Dingen om te controleren:

  • Koorts
  • Droge hoest
  • Kortademig
  • Geen smaak of reuk

Nadat je al deze dingen hebt ingevuld dan verschijnt je toegangskaartje voor school. Vervolgens kun je deze dan uitprinten en meenemen om te laten scannen door middel van de afgebeelde QR-code.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.