36 nieuwe B.1.1.7 varianten binnen 24 uur: snelste stijging ooit.

"VARIANTS JUMP BY 36 OVER 24 HOURS Alberta's number of COVID-19 variant cases has grown to 156 with 36 new B.1.1.7 variants confirmed since Wednesday."

Dit is nu in Alberta gaande. 36 nieuwe varianten erbij binnen een tijdsbestek van 24 uur. De grootste groei in verschillende varianten binnen 24 uur.

Als je in complotten wilt geloven dan moet je de getallen 1 tot en met 36 allemaal bij elkaar optellen en je komt uit op het Getal van de Duivel 666.

Ook gaan ze 15 februari beginnen ze in Alberta met een nieuw testbeleid. In Nederland zijn ze daar ook mee begonnen. In Dronten kunnen mensen zich laten testen zonder dat ze symptomen of klachten hebben.

En is er iemand in de klas van een basisschool positief getest, of 'vermoedelijk' besmet? Dan moeten de rest van de kinderen in dezelfde klas thuis blijven, en testen na 5 dagen, of pas na 10 dagen terugkomen in de klas, als je ervoor kiest je kind niet te laten testen.

Wanneer meer mensen zich laten testen zonder symptomen, hoe weten we dan of dan juist de stijging in het aantal besmettingen niet komt door het vele testen?

Moet de vraag niet gesteld worden of het testen bijdraagt aan meer besmettingen, en dat we dan ook anders moeten handelen als voorheen omdat het testbeleid ook is aangepast.

Nu je ziet dat er in Alberta al zoveel nieuwe varianten bij zijn gekomen, in hoeverre gaat die mutant zich muteren? In hoeverre is die mutant dan dodelijk en/of besmettelijk? Veel vragen die onbeantwoord totdat het daadwerkelijk gebeurt is.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.