Verpleeghuis iedereen gevaccineerd: nog altijd geen bezoek

Mensen moeten beter ingelicht worden over het vaccin. Niet alleen over de veiligheid, maar ook over het loslaten van regels die je vrijheden beperken. Vrouw dacht schoonmoeder weer te kunnen zien nadat iedereen in het verpleeghuis gevaccineerd was.

Alsnog mag er geen bezoek langskomen. Begrijpelijk als je er vanuit zou moeten gaan dat de grote “C” erg besmettelijk is. En zoals we weten loop je nog altijd het risico besmet te worden na het indienen van een vaccin.

Eerder in een rechtszaak zei Jurist Jeroen Pols van Viruswaarheid:

Jeroen Pols: “Waar het hier eigenlijk om gaat is, op welke wijze moeten de mensen geïnformeerd worden over deze injectie. En ik heb hier even een voorbeeld, ik wil dat even voorlezen, hoe ziet dat eruit, dan begrijpen we ook meteen waar het probleem zit. En waarom de mensen voorgelicht worden door middel van een vaccinatieshow.

Stelt u voor, ik licht u voor, u komt voor de injectie, en dan vertel ik u, wij gaan een experimenteel middel injecteren dat feitelijk een gentherapie is. We gebruiken een techniek die nooit eerder op mensen is gebruikt voor immunisatie. Door deel te nemen, doet u mee aan een medisch onderzoek. Een groot aantal potentiële risico’s zijn niet onderzocht.

Het middel is bedoeld om je te beschermen tegen en virusziekte waarvan de kans dat je ziek wordt of overlijdt bijna nul is als je gezond of jonger dan 80 jaar oud bent. Bent u ouder dan 80 en heeft u een ernstige aandoening, dan is de kans aanzienlijk dat u de injectie niet overleefd. Het middel voorkomt waarschijnlijk niet dat u toch geïnfecteerd raakt.

Lees verder op Twitter:

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.