Vaccinatie Aankondiging

Ik heb een belangrijke vaccinatie-aankondiging.

Overal waar je sociale media aanzet, schreeuwen mensen tegen je als je het vaccin wel of niet wilt nemen.

Ongeacht welke mening je hebt, je krijgt altijd een groep mensen tegen je.

Dus ik ga je vertellen wat je echt moet doen. Ik denk dat je moet doen wat je maar wilt. Want het is tenslotte jouw recht om te doen wat je zelf wilt, en niet iemand anders zijn recht om te eisen wat je gaat doen.

Ik heb persoonlijk veel respect voor menselijke intelligentie en mensen die tot hun eigen besluit komen, dus ik geloof dat hetgeen dat je in je hart voelt, dat is wat je moet doen. Ik denk niet dat iemand van ons zo dom is dat we in de hand moeten worden gehouden over wat we moeten doen.

Nu denk ik ook dat je naar beide kanten kunt kijken en goede maar ook slechte dingen over elk kunt vinden. Een gelijk aantal of niet, we vinden vrijwel alleen wat we zoeken.

Dus als je alleen aan de ene kant naar slechte dingen zoekt, zie je alleen slechte dingen aan de ene kant, weer alleen goede dingen aan de andere kant. Omdat ik denk dat we echt willen vinden wat we zoeken, zullen we vinden wat we zoeken.

Ik denk niet dat er een goede of een verkeerde beslissing is over wat je daadwerkelijk gaat doen. Maar ik denk dat waarom je het doet, of voor wie je het doet, de belangrijkste beslissing is.

En daarom zou je er misschien aan kunnen denken om al het geluid dat op je afkomt te dempen, en de boodschap vanuit je hart te versterken, je te vertellen wat je moet doen, terwijl je jouw recht om te doen, uitoefent.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.