Registreren kaarten Formule 1 Nederlands Grand Prix

Vanaf vandaag is het mogelijk om kaarten te registreren voor het Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in 2020. Er werd begin deze maand al bekendgemaakt dat de Formule 1 terug gaat keren naar Zandvoort, en veel Nederlandse Formule 1-fans hopen een kaartje te kunnen registreren om onze volksheld Max Verstappen en zijn collega's en andere coureurs in actie te zien.

Er zal geen gebrek aan belangstelling zijn, want vandaag alleen al meldden zich maar liefst een half miljoen mensen toen het officiƫle registratieproces van start ging. Dit was echter wel al in een eerder stadium, waarbij mensen op de hoogte worden gehouden van wanneer de kaarten voor de Formule 1 geregistreerd kunnen worden.

De fans kunnen vanaf vandaag tot aan 17 juni een kaartje registreren en in het bezit raken van een ticket voor de Nederlandse Grand Prix in 2020 die in Zandvoort op het Circuit zal worden gehouden. Na 17 juni zal er meer informatie komen over het vervolg van de verkoop van tickets voor Formule 1 in Nederland. Er wordt verwacht dat er in totaal 200.000 tickets in de verkoop gaan en de exacte prijzen zijn nog niet precies bekend. De minimale prijs zal rond de 125 euro liggen voor een dagkaart op het Circuit van Zandvoort.

Registreren voor een dagkaart kan hier.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.