Man redt tiener maar verdwijnt zelf in snelstromende rivier

KEULEN – Waarschijnlijk zijn zaterdag twee mensen omgekomen bij een drama in Keulen. Een 6-jarig meisje viel in de Rijn. Een 47-jarige jogger die toevallig voorbij kwam sprong haar achterna. Met de hulp van een vrouw kon hij het meisje op het droge krijgen. De man verdween vervolgens zelf in de snelstromende rivier. Later overleed het meisje in het ziekenhuis.

Het oudere zusje (10) van het overleden meisje bezeerde haar hand. Zij probeerde haar hand te koelen in het water van de Rijn en liep daarvoor naar de oever. Beide meisjes vielen in het water. De oudste kon door voorbijgangers snel op het droge geholpen worden maar de jongste dreef af.

Een jogger die dit zag gebeuren, sprong achter het meisje aan en wist haar uiteindelijk op de kant te krijgen voordat hij zelf werd gegrepen door de stroming. Met een tak probeerde de vrouw op de kant de man uit het water te krijgen, maar dit mislukte. Kort hierna verdween hij onder water. Bij de zoektocht werden tientallen brandweerlieden, twee helikopters en vijf schepen ingezet. De man is nog altijd vermist, zo meldt de Duitse media.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.