Man gebruikt gehuurde appartement voor seksfeest

In Manhattan verhuurde een inwoner zijn appartement via de website Airbnb. Hij kwam voor een nare verrassing te staan toen de huurder de woning bleek te gebruiken voor een groot seksfeest.

Ari Teman overhandigde de sleutels aan een man genaamd David, die vertelde dat hij de ruimte zou gebruiken voor familie die overkwam. Toen Ari ’s avonds zijn koffer kwam ophalen bij de lobby hoorde hij dat David tegen een groep mensen zei ‘het wordt stopgezet’. De verhuurder vertrouwde het niet en ging terug naar zijn appartement. Hier kwam hij erachter dat meubels en instrumenten overhoop lagen, ook lagen er flessen alcohol gepaard met zakken condooms.

Flyer
Ari had vervolgens het telefoonnummer van David nagetrokken via Google. Hier kwam hij uit bij een tweet uit februari. In de tweet was te lezen dat er in het appartement van David een seksfeest zou plaatsvinden. Dit werd duidelijk gemaakt met een kinky flyer.

Teman confronteerde David hiermee die op zijn beurt zei dat hij zich van geen kwaad bewust was. Hij moest hier niets van weten en heeft uiteindelijk contact opgenomen met Airbnb. Het bedrijf heeft gelijk een ander slot bij het huis laten plaatsen en zal voor een week lang de hotelkosten vergoeden.

In een reactie laat Airbnb weten: “De persoon die deze ruimte huurde, is vanaf vandaag permanent verbannen op onze website. We hebben de schade dat is aangericht aan het appartement vergoedt en zullen de komende dagen Ari Teman helpen bij zijn verdere behoeften.”

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.