Als frauduleuze Fauci SCHULDIG wordt bevonden door te liegen over financiering, het creëren en opzettelijk vrijgeven van Covid-19, kan hij de doodstraf krijgen wegens verraad

(Natural News) De Chinese Communistische Partij zou graag Amerika neerhalen en het communistisch maken, en hun punt is zojuist betrapt op liegen, onder ede, over het helpen om het onderzoek gefinancierd en uitgevoerd te krijgen om COVID te creëren en vrij te geven. 19. Het is een massale genocide met voorbedachten rade. Gepland. Gefinancierd door een Amerikaan. Gefinancierd door de belangrijkste ziektespecialist waar het grootste deel van het reguliere Amerika en de CDC dagelijks advies van inwinnen.

Fauci liet het op het Politifact-kanaal glippen, met al zijn mislukte retoriek, door te zeggen dat COVID-19 misschien in een laboratorium is ontstaan, en dat het "jammer" is dat senator Rand Paul het onderwerp ter sprake bracht waar de Amerikanen over kunnen horen. Senator Rand Paul roept Fauci op voor het financieren / assisteren van risicovol 'functiewinst'-onderzoek dat COVID besmettelijk maakte van dier op mens, en dus mens op mens

Fauci, toen hij werd geconfronteerd met zijn slechte daden, ontkende ze nooit. Hij zei: "Iets naar voren brengen is echt niet nuttig" en dat het "jammer is dat hij dat ter sprake heeft gebracht." Wacht wat? Dan gaat Fauci door met het toegeven en zegt: “Het vertroebelt echt de kwestie van wat we proberen te doen. Dus het was gewoon jammer dat hij (dit betekent senator Rand Paul) dat zei.

"Wel, ja, we moeten zeggen, het vertroebelt de kwestie van wat u probeert te doen, meneer Fraudulent Fauci, want WAT u probeert te doen is een pandemische stijl verspreiden, en dan iedereen injecteren met 'inentingen' die prionen in het menselijk lichaam, die bloedstolsels, kanker, dementie, beroertes veroorzaken en - wacht maar even -… andere varianten van Covid die virulenter en zelfs gevaarlijker zijn voor de gevaccineerden. Oeps. U zei? Fauci loog: we weten nu dat de NIH, het gain-of-function virusonderzoek in de Wuhan Labs in China heeft gefinancierd via Amerikaanse subsidies onder leiding van Fauci

Tijdens een gesprek met een Lefty-expert op een extreem-linkse nieuwsshow, probeerde Fauci zijn verraderlijke acties te minimaliseren door toe te geven: 'Dus in een zeer kleine samenwerking als onderdeel van een subcontract als onderdeel van een subsidie, hadden we een samenwerking met een aantal Chinezen wetenschappers. " Oh echt, dus je praatte alleen met de seriemoordenaars en stuurde ze een ‘klein beetje’ geld voordat ze op hol gingen en duizenden mensen over de hele wereld vermoordden? Klinkt volkomen onschuldig. Laten we meer praten.

Fauci gaf het allemaal toe, op zijn gekke manier, dat het virus misschien niet afkomstig was van de natuur, en dat de Verenigde Staten CCP-onderzoek in Wuhan-laboratoria financierde met NIH-subsidies, en Fauci tekende ze af. Hij moest het toegeven, want de papieren sporen zullen het bewijzen. Fauci LOOG ONDER EED tijdens de getuigenverklaring van de Senaat, direct in reactie op deze beweringen van verraad en massamoord, en recentelijk. Herinnerend aan de Smith Act-processen tegen leiders van de Communistische Partij in New York City in de jaren 1950, en de executie van de Rosenbergs tijdens de Koude Oorlog.

Herinner je je de Koude Oorlog met de Sovjet-Unie nog? Leiders van de CPUSA (Communistische Partij van de Verenigde Staten, nu bekend als de Democratische Partij) schonden de Smith Act, die het verdedigen van de gewelddadige omverwerping van de Amerikaanse regering verbood. Het ging helemaal tot aan het Hooggerechtshof, en na een proces van bijna een jaar werden elf communistische leiders schuldig bevonden en in de federale gevangenis gezeten.

Dan waren er Julius en Ethel Rosenberg, spionnen die tijdens de Koude Oorlog werden geëxecuteerd. Hun misdaad? Ze zouden informatie over de Amerikaanse atoombom aan de Russen hebben doorgegeven. Destijds was er minder bewijs van de schuld van de Rosenberg dan dat er op dit moment bewijs is dat Fauci verraad pleegde. Het echtpaar werd op 19 juni 1953 in de Sing Sing Prison in Ossining, New York, ter dood geëlektrocuteerd omdat ze zogenaamd 'toezicht hadden gehouden op een spionagenetwerk' dat bomgeheimen had gestolen en aan communisten had overhandigd.

Raad eens? De pandemie is erger dan een bom. Dat geldt ook voor de vuile Covid-19-vaccins. Dus wat zal het lot van Fauci zijn? Zal hij worden berecht en schuldig worden bevonden aan verraad? Zal hij ervoor de doodstraf krijgen? Laten we erover stemmen van alle Amerikanen, maar deze keer geen stembiljetten en geen stemmachines.

Kijk nu hoe Fox News en senator Tom Cotton de valse beweringen van Fauci tegenwerken:

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.