Zoektocht naar Henry de Vries gaat door

Afgelopen vrijdag is de politie weer opnieuw aan het zoeken naar Henry de Vries die sinds november wordt vermist. In de bossen van Hulshorst wordt gezocht naar een spoor. De laatste weken is er informatie binnengekomen over de zaak die vermoedelijk wijst op een misdrijf, aldus een woordvoerder van de politie.

Er is een grootschalig team opsporing (TGO) op deze zaak gezet. De zoektocht naar eventuele aanwijzingen met honden heeft eerder geen resultaten opgeleverd.

Er zijn 20 rechercheurs op de vermissingszaak gezet door de politie en door middel van speciaal apparatuur wordt er gezocht naar de mobiele telefoon van de verdwenen Harderwijker. Op de Hierderweg werd het laatste signaal van de telefoon gevonden, wat afkomstig is in de omgeving van Hulshorst.

Op 27 november vertrok Henry naar Houten om naar zijn werk te gaan, hij is daar nooit aangekomen. Er is 10.000 euro uitgeloofd door zijn familie voor een gouden tip. De politie hield er in het begin rekening mee dat het vertrek van de vermiste Harderwijker op vrijwillige basis zou zijn.

poster-vermis-henry-de-vries-

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.