Finale tafel WSOP 2022 top 3

Het WSOP 2022 is alweer bijna voorbij. Het heeft een aantal dagen geduurd voordat er nog maar 3 spelers over waren van de in totaal 8663 deelnemende pokerspelers. Dit pokerevenement was al een historisch moment te noemen met de op één na hoogste prijzenpot van de WSOP sinds 2006. Toen wist Jamie Gold een bedrag van 12 miljoen dollar binnen te slepen. De winnaar van WSOP 2022 zal naar huis gaan met maar liefst 10 miljoen dollar.

Top 3 WSOP 2022 Main Event

De laatste drie overgebleven spelers zijn Michael Duek, Adrian Attenborough en Espen Jorstad.

Andere spelers die al eerder de finaletafel moesten verlaten, waren onder andere Asher Conniff, Matthew Su, Philippe Souki, Jeffrey Farnes, Matija Dobric en John Eames.

John Eames vierde geworden

Het leek voor een lange tijd goed te gaan voor John Eames. Hij wist een goede comeback te maken na het verlies van een grote pot met QQ tegen AK. Maar het mocht niet baten. John Eames werd naar huis gestuurd met zijn AJ tegen de oppermachtige KK van Jorstad. De flop bracht nog wel J108. De turn was een 3 en de river een 6.

Matija als vijfde eruit in WSOP

Matija Dobric ging er als vijfde af. Vanuit UTG positie raised Matija met 6,000,000 terwijl hij 666 vasthoudt. Espen Jorstad besluit een 3-bet van 21,000,000 te maken. Dobric besluit daarop all-in te gaan. De flop bracht KQ7 met daar direct een hit voor Espen Jorstad. De turn kwam een 10 en de river een 8.

Opmerkelijke handen

Er waren nog een aantal opmerkelijke handen te zien aan de finaletafel. Zo foldde Michael Duek een paartje negens vanuit de small blind toen er vanaf de cutoff werd gecalled door Adrian Attenborough op een verhoging van 6,000,000 van Espen Jorstad. De flop bracht 852. De turn een 9 en Jorstad sleept de pot binnen met een hoge inzet van 16,000,000. Vervolgens krijgt Duek AQ en besluit hij deze ook weg te leggen nadat er verhoogd wordt. Nogal tight.

Foto: PokerNews.com

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.