Wie het verhaal beheerst, controleert de mensen

Wil je weten hoe gemakkelijk Amerika in 2021 kan afglijden in een burgeroorlog? Blijf lezen, want het kan zomaar gebeuren!

Hoe kan een burgeroorlog beginnen vraag je je af? Om dat te begrijpen moet je eerst geloven dat Joe Biden absoluut de volgende President van de Verenigde Staten is. Dat is hij toch? Of toch niet? Emotioneel gesproken wel, maar juridisch gezien niet.

Hij is namelijk helemaal niet de President. Het is een NEE. En waarschijnlijk blijft dat zo.

Ook al heeft de mainstream media, en verschillende sociale mediagiganten, inclusief Google, allemaal aangekondigd dat Biden heeft gewonnen (en dat geluid blijven ze versterken), is dat niet het geval.

Er zijn juridische & gerechtelijke procedures gestart vanwege vermeende stemonregelmatigheden in de daadwerkelijke resultaten van de daadwerkelijke verkiezingen. Maar het is zo dat feitencheckers, in feite, vals controleren.

En in werkelijkheid heeft de media geen enkele autoriteit over de verkiezingen of om te bepalen wie de winnaar van de verkiezingen is. Ze hebben enkel een enorme autoriteit over hoe je zelf de verkiezing ervaart. Want wie het verhaal beheerst, controleert de mensen, dat soort dingen.

Dus, hier is hoe een burgeroorlog kan gaan uitbreken vanwege dit alles. Tenzij je onder een geluiddichte rots hebt geleefd, weet je dat er verkiezingen zijn geweest. De verkiezingen zouden 3 november klaar zijn. Helaas is er sprake van fraude volgens Trump (en veel deskundigen die de verkiezingen goed hebben gevolgd).

Volgens de Democraten huilt Trump teveel. Het is een clown zeggen ze. Hij wilt het Witte huis niet verlaten. Ze lopen alvast op de feiten vooruit zeg maar. Als er vals is gespeeld, dan wilt men dat toch weten? En het is toch volkomen normaal, en bovenal LEGAAL, om dit aan te vechten als er sprake van is?

In ieder geval. Om terug te komen op die geluiddichte rots waar je vast en zeker niet onder hebt geleefd. Je weet dat er verkiezingen zijn geweest. Er waren twee keuzes, waaronder Trump of Biden. Mensen kunnen stemmen, wie de meeste electorale stemmen krijgt, wint de verkiezingen, zo eenvoudig is het.

Een paar dagen na de verkiezingen worden er hertellingen gedaan en zijn er nog altijd rechtszaken aan de gang. De pers heeft intussen Joe Biden als winnaar uitgeroepen. Het zijn dus gelukkige dagen voor veel mensen die niet van Trump hielden. Het is overduidelijk dat hij niet de meest bescheiden persoonlijkheid heeft. Maar dat is niet erg. Althans, dat vind ik.

De verwachtingen en emoties van veel mensen zijn buitengewoon verheven als Biden President wordt. En het is waarschijnlijk de moeite waard om op dit punt te zeggen dat er een paar zeer rijke, machtige mensen zijn die hun man Joe Biden in het Witte Huis willen hebben. En Trump moet eruit, koste wat het kost.

En een ander ding. Ze beheersen de mainstream media en sociale media. De media blijft doorgaan met het versterken van geluiden dat Biden de nieuwe President is. Hetzelfde zie je gebeuren onder berichten van Trump zelf op Twitter of Facebook. Dan staat er weer aangegeven dat de verkiezingen al voorbij zijn, of dat Biden verkozen is, dat soort ongein.

Verder produceren ze een redelijke portie aan krantenkoppen in de poging je te overtuigen dat zelfs het idee dat er ook maar ooit stemfraude zou zijn gepleegd, niet iets is dat ook maar ooit zou kunnen gebeuren.

Het wordt weggezet als een belachelijk idee als een gedachte dat de aarde plat zou zijn. Terwijl krantenkoppen als deze, tegelijkertijd mensen manipuleren om hun te doen geloven dat Trump de verkiezingsuitslag niet accepteert. Hij is gek, gevaarlijk, en wilt niet weg uit het Witte Huis, zoals eerder gezegd.

Vervolgens blijven er mensen achter met het gevoel van absolute zekerheid dat Joe Biden hun volgende President is. Maar hier is het probleem: de media heeft geen enkele autoriteit om te bepalen wie de winnaar is. Om precies te zijn nul als het aankomt op de hoeveelheid autoriteit die ze hebben.

Het bepalen van de presidentsverkiezingen is in feite de wettelijke verantwoordelijkheid van het Kiescollege, het Senaat, het Huis van Afgevaardigden en de Nationale Archieven. Niet de media! In andere landen zie je nog weleens een goed bericht langskomen in de media, maar dat is sporadisch.

Dus deze mensen zijn degene die wettelijk zijn toevertrouwd om te bepalen wie de winnaar van de verkiezing is na een eerlijke en nauwkeurige telling van de stemmen. Momenteel lopen er verschillende rechtszaken en zijn er genoeg juridische stappen genomen. Bovendien zijn er hertellingen die opgelost moeten worden.

Nu kan je zeggen: Ik houd niet van Trump, en zijn aanhangers kunnen toch niet zomaar zeggen dat er sprake is van stemfraude, en vervolgens deze stemmen weggooien? Dat kunnen ze in feite wel. De onpartijdige rechters binnen het Amerikaanse rechtssysteem kunnen bepalen of er daadwerkelijk stemfraude is gepleegd en of de stemmen gelden of weggegooid worden.

Godzijdank, want ik ben er vrij zeker van dat elke partij vies en oneerlijk genoeg zijn dat ze allebei bereid zijn om vals te spelen. Daarom zijn beide partijen niet te vertrouwen. En daarom is er ook het rechtssysteem.

handen voor ogen en mondDat is waarschijnlijk het enige waar je op dit moment op kunt vertrouwen aangezien er een gerechtelijke procedure loopt die moet bepalen wie de wettelijke winnaar van de verkiezing is. Het is goed mogelijk dat het Kiescollege of rechtbanken bepalen dat Joe Biden de LEGALE winnaar is. Zelfs na het tellen van enkel legale stemmen en nadat alle frauduleuze stemmen weg zijn gegooid.

Mensen blijven op deze manier gelukkig met het resultaat. De democratie wordt gehandhaafd en in de toekomst kunnen we vertrouwen hebben in het resultaat van een verkiezing. Het zou geweldig zijn toch? Maar realistisch gezien is er een mogelijkheid dat Donald Trump de winnaar van de verkiezingen is.

Zelfs nadat de media heeft gezegd dat de ander heeft gewonnen. In dit geval ene “Sleepy” Joe Biden. Dit is al eens eerder gebeurd (Al Gore in 2000). Als Trump wint, dan is er een grote groep die blij is (zo’n 72 miljoen als dit het uiteindelijke resultaat zou zijn). De Republikeinen zullen zich vast en zeker als klootzakken gaan gedragen naar de Democraten toe.

Krantenartikel dat Al Gore had gewonnen (was niet zo)
Krantenartikel dat Al Gore had gewonnen (was niet zo)

Laten we eerlijk zijn, de democratie is toch gehandhaafd, en we kunnen alle vertrouwen hebben in toekomstige verkiezingen. Of toch niet? Denk eens aan de andere groep mensen. Wat gebeurt er met hen als ze erachter komen dat Trump de wettelijke winnaar van de verkiezingen is? En dat terwijl ze wekenlang de illusie is voorgehouden dat Biden de verkiezingen heeft gewonnen.

Het antwoord hierop: emotionele hysterie en ze zullen niet geloven dat de verkiezingsresultaten echt zijn. Als dit het geval is, dan is dat de realiteit. Zie je in hoeverre deze mensen van de realiteit zijn verwijderd door de media? Hoe groter de kloof, hoe meer spanning er zal uitbarsten, en dit is een zeer grote kloof.

Denk er eens op deze manier over na: wat gebeurt er als je een kind speelgoed geeft? Ze zijn dol op speelgoed, nietwaar? Maar wat gebeurt er als je het speelgoed weer afpakt? Omdat het kind dacht dat het hun speelgoed was, hebben ze het gevoel dat je ze onrecht hebt aangedaan. Hierdoor zijn ze in staat om te ontploffen van emotionele hysterie en vernielen ze het huis. Als ouders zal je het vast en zeker weleens mee hebben gemaakt.

Maar als je er rekening mee houdt dat we in een jaar leven waarin de media al eerder heeft vastgesteld dat rellen normaal zijn (denk aan Black Lives Matter of Antifa), dan heeft het kind in het voorbeeld dat ik gegeven heb eigenlijk al toestemming gekregen om het huis te vernielen. Het is al eerder beoefend.

Dit komt omdat de invloed van de media op mensen sterker is dan de invloed die de juridische realiteit op mensen heeft. Want wie het verhaal beheerst, controleert de mensen. Je snapt het wel. Maar waarom is het kaartenhuis op deze manier opgezet? Omdat mensen Trump uit zijn ambt willen hebben. Ze zijn bereid om mensen te manipuleren en hun leven en/of land te vernietigen om hun man in het Witte Huis te krijgen.

En wie zijn deze mensen eigenlijk? Ik weet het niet. Deze mensen blijven achter de schermen omdat de duisternis kracht verliest in het licht. En nogmaals, misschien gebeurt het dat het rechtssysteem Joe Biden verklaard als winnaar van de Presidentsverkiezingen. En dat mag ook.

Maar onthoud goed, deze mensen hebben de media gebruikt om dit tot stand te brengen. Het is zoiets als zeggen dat je hoopt te winnen, maar als je niet wint, dan heb je het wel alvast geregeld dat je kunt winnen, zelfs als je dat niet doet. Ja, ingewikkeld verhaal.

Het is trouwens ook illegaal om rellen te ontketenen, maar deze mensen staan boven de wet zoals je uit dit verhaal misschien zelf al hebt kunnen concluderen. Ik denk niet dat zij ooit gepakt worden, maar deze georkestreerde puinhoop van een burgeroorlog kan alleen tot stand worden gebracht als je de media op hun woord geloofd, en je ze je mening laat beïnvloeden.

Het is tijd om voor jezelf na te denken zodat de zeer geladen emotionele hysterie die nodig is om een burgeroorlog te veroorzaken, niet in je opkomen. In plaats daarvan heb je vrede in jezelf, en draag je bij aan een betere wereld. Nogmaals, wie het verhaal beheerst, controleert de mensen, tenzij de personen zelf ervoor kiezen om hun eigen verhaal te beheersen.

Het is gewoon iets om over na te denken.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.