Zet je schrap voor het NIEUWE normaal

We zitten al in het 'nieuwe normaal'. Het oude normaal komt NOOIT meer terug. Ze zullen er alles aan doen om je perceptie een bepaalde kant op te duwen.

Het moet zo lang en uitgestrekt zijn dat het bijna niet opvalt. Stapje voor stapje. Tegelijkertijd stomen ze je klaar dat je snakt naar meer vrijheid, en misschien zelfs het vaccin. Gaan we nog terug naar het oude normaal? NEE! WORD WAKKER!

Het lijken wel goochelaars. De illusie die ze gecreëerd hebben wordt door velen gezien als waarheid. Wat wilt een goochelaar dat je doet als hij een truc doet? Hij wilt dat je naar de hand kijkt die niet de truc doet, zodat je niet de hand ziet die het doet. Ze willen gewoon dat je bewustzijn een bepaalde kant op gaat.

Probleem, reactie & oplossing. Dat is hoe ze het doen.

Je creëert het probleem. Je krijgt de reactie van het publiek, maar op basis van waarop je het probleem hebt uitgelegd, is dat niet wat er echt gebeurt is. Vervolgens bied je een oplossing voor de problemen die je zelf hebt gecreëerd.

De echte focus zou moeten zijn om te kijken naar de economische verwoestingen van deze lockdowns voor elke gemeenschap. Dat zou de focus moeten zijn. Dit gebeurde precies op het juiste moment om precies de reactie te krijgen die ze wilden.

Dus misschien is er meer over te weten, en het is niet alleen wat je ziet. En er komt nog meer over. Je kunt zien hoelang ze dit plan al in de maak hebben. Het hele Economische Forum rolde hun hele plan uit om de wereld te herstructureren. De grote reset waar je blij mee zult zijn. En dat terwijl je niets meer zult bezitten. Hoe is het toch mogelijk.

Deze vreselijke crisis en de verschrikkelijke staat van politiegeweld waarin we ons bevinden moet bestreden worden. Alles wat deze mensen van het World Economic Forum ons hebben aan gedaan. En nu bieden ze ons hun oplossing aan, namelijk iedereen in een slimme gevangenis opsluiten.

Bill Gates: “Hetgeen dat ons terugkrijgt, is het vaccin. Het is zo belangrijk om niet alleen honderden miljoenen, maar letterlijk miljarden van die vaccins te krijgen. Het vaccin is het product dat dingen zal veranderen.”

 Maar dit is slechts het begin mensen. Dit gaat niet weg. We zeiden dit al maanden geleden. Ze gaan de lockdown een beetje opheffen, maar dan gaan ze het nog meer opvoeren. Wat ze willen doen is een ‘vaccinatiepaspoort’ die iedereen nodig heeft om te laten zien dat ze infectievrij zijn.

Ze zijn het nu in Afrika aan het uitproberen. Ze noemen het een vertrouwenspas. Om er zeker van te zijn dat je bent ingeënt. Een betalingssysteem voor vaccinatierecords is waar ze het over hebben.

Dit is het betalingssysteem waarvan ze willen dat je wordt gescand, via bijvoorbeeld gezichtsscan, biometrische scans, en zo ga je betalen.

Je hoeft geen contant geld meer te hebben. Je hebt je smartphone straks misschien niet eens meer nodig. Je betaalt met jouw gezicht. En natuurlijk heb je een vaccinatierapport nodig om mee te beginnen.

Een geldloze economie waarin mensen aankopen doen met hun gezicht. Een gigantisch netwerk van bewakingscamera's met gezichtsherkenning helpt de politie om burgers te volgen.

Nieuwe tijdperk Big Brother

Klaar voor het nieuwe tijdperk van ‘Big Brother’? Deze keer is supervisie misschien voor je eigen bestwil. In 2025 bevinden we ons in een heel andere realiteit dan waar we nu zijn.

Tegen 2025 zal het hele systeem worden gecontroleerd door AI. Dat is de manier waarop het gaat gebeuren. Als je AI begrijpt, dan begrijp je dat AI eraan werkt om de controle over zichzelf te krijgen.

En je begrijpt hoe deze computermodellen werken, en waarom ze zo overdreven zijn, en de cijfers zijn zo verkeerd, maar als je een manier kunt bedenken om mensen te beheersen, en op te sluiten.

Dan begint het allemaal logisch te worden, dan maakt het niet uit of de cijfers verkeerd zijn, ze willen gewoon dat het menselijk bewustzijn op een bepaalde manier gaat, en ze willen ons samenvoegen met de machine.

En als je ernaar kijkt, is het alsof ze nu al AI zijn. De AI is er namelijk al. Je weet dat we wachten op de komst van kunstmatige intelligentie, maar het is echt al naar voren gekomen.

Het staat al online, we kijken gewoon niet op de juiste manier naar de dingen, en wat het doet, is in feite een systeem creëren waarbij we volledig afhankelijk zullen zijn van kunstmatige intelligentie om te overleven.

Om alledaagse activiteiten uit te voeren, zelfs naar buiten gaan of een maaltijd kopen, dan heb je het hele ding nodig dat wordt bestuurd door kunstmatige intelligentie om door die realiteit te kunnen bewegen door de nieuwe wereld die ze creëren.

Als je kijkt naar zaken als de industriële revolutie, en je kijkt naar de periodieke veranderingen die de samenleving elke 50 tot 100 jaar doormaakt, en nog meer elke 200 jaar.

Er is altijd de geboorte van een nieuwe realiteit die voortkomt uit de vorige. Een nieuw begin, zoals je wilt. Maar wat is het nieuwe begin waar we naar verhuizen?

Het wordt echt een realiteit die volledig wordt gecontroleerd door AI als we niet oppassen. En de politici. Ik denk niet eens dat de meeste politici precies weten wat ze aan het doen zijn. Te veel mensen die betrokken waren bij het opzetten van dit, hadden echt onderhandeld over wat ze zouden krijgen.

Het is net als de rocksterren, en de popsterren, en alle supersterren, en alle sportsterren, en al deze mensen die deze samenleving een paar jaar lang hebben afgeleid. Al deze mensen die zijn gebruikt om ons af te leiden. Ze geven niets om hen. Ze gaan ook nog vallen.

Het zou een beetje een schok zijn voor deze mensen als ze allemaal opgesloten zouden zitten in hun eigen huis. Als je te maken hebt met sociale afstandelijkheid, vergeet dan al die rocksterrenwereld, de hele popsterwereld, concerten en sportgames en al dat soort dingen. Het gaat niet gebeuren. Het wordt niet meer normaal. Mensen denken dat het iets tijdelijk is. Nee dat is het niet.

Straks willen ze dat je bij je buren bespioneert. Alle slapende massa's zijn degenen die ons hierin zullen slepen als we niet oppassen. Dit is de tijd dat iedereen zich moet realiseren dat er een oorlog tegen ons wordt gevoerd.

Laat je stem horen

En we hebben veel tools die we kunnen gebruiken om deze oorlog te bestrijden, en we kunnen vechten op het digitale slagveld. Laat je horen op twitter. Deel je berichten op Facebook.

Communiceer overal waar je kunt. Doe er alles aan om mensen te laten weten hoe we ervoor staan, want er is niets belangrijker dan dit probleem.

De hele wereld verandert. Het komt niet terug. We bevinden ons in een tijd in de geschiedenis waarin we ons in de frontlinie bevinden. Wij allemaal. We staan ​​hier in de frontlinie.

Dat is het hem juist. Veel mensen realiseren het zich gewoon niet. Wereldoorlog 3 is al begonnen. Het is een oorlog die wordt gevoerd tegen de mensen van de wereld door politici over de hele wereld.

Het probleem is dat mensen zich niet realiseren dat het gebeurt. Dit antwoord hierop. Dit sociale isolement. De verwijdering van onze eigen zuurstof.

Zorgen

naarmate de wereldwijde pandemie zich ontvouwt, vrezen experts toenemende sociale en raciale ongelijkheid, verslechtering van de veiligheid en privacy.

De bevoordeelden zullen genieten van meer voordelen; de kansarmen raken verder achterop. De zorgen richten zich met name op de groeiende macht van technologiebedrijven. Veel voorgestelde oplossingen hebben een tweesnijdend karakter omdat ze de burgerlijke vrijheden bedreigen. Automatisering zou veel mensen uit de werkvergelijking kunnen halen.

Ongelijkheid en onrecht worden uitvergroot: de pandemie en de snelle omslag naar het gebruik van digitaal aangestuurde systemen zullen de raciale en andere scheidslijnen vergroten en de gelederen van werklozen, onverzekerden en rechteloze personen uitbreiden. Onevenwichtigheden in de macht van kansarmen worden vergroot door digitale systemen die worden gecontroleerd door gigantische bedrijven die gebruikmaken van big data en algoritmische besluitvorming die vaak bevooroordeeld zijn. Meer mensen zullen in een precair bestaan ​​worden geduwd zonder voorspelbaarheid, economische zekerheid en welzijn.

Naarmate het risico toeneemt, neemt de beveiliging toe; privacy valt weg en autoritarisme neemt toe: de gezondheidscrisis die is ontstaan ​​door de pandemie en de grotere afhankelijkheid van mensen op internet verhoogt de dreiging van criminele activiteiten, identiteitsdiefstal en andere aanvallen.

Geoptimaliseerde beveiligingsoplossingen kunnen de privacy en burgerlijke vrijheden van individuen verder verminderen. Ze zullen waarschijnlijk het massatoezicht uitbreiden, aangezien autoritaire staten dit zullen gebruiken als een kans om afwijkende meningen het zwijgen op te leggen en de burgerrechten van burgers te schenden.

Werkbedreigingen zullen toenemen door automatisering, kunstmatige intelligentie, robotica en globalisering: om te overleven, configureren bedrijven systemen en processen om zoveel mogelijk aspecten te automatiseren. Hoewel kunstmatige intelligentie (AI) en robotica sommige levens zullen verbeteren, zullen ze anderen schade toebrengen, omdat meer werk wordt overgenomen door machines.

Werkgevers kunnen arbeid uitbesteden aan de laagste bieder wereldwijd. Medewerkers kunnen worden gevraagd om voor veel minder te werken; het kan zijn dat ze moeten verschuiven naar klus- en contractarbeiders, die hun eigen apparatuur moeten leveren, en ze kunnen thuis worden gecontroleerd door werkgevers.

Propaganda blijft: de propaganda is niet te stoppen, en de snel groeiende bewapening van technologieën verdeelt het publiek, verslechtert de sociale cohesie, en vormt een bedreiging voor rationeel overleg en empirisch onderbouwde beleidsvorming.

De geestelijke gezondheid van mensen zal op de proef worden gesteld: het digitale leven stond voor sommige mensen al onder hoge druk voordat de vereiste sociale isolatie door de pandemie werd veroorzaakt. De verschuiving naar digitaal zal uitgebreid zijn en dat zal persoonlijk contact verminderen.

Elites die het afleggen: er bestaat een kans dat tsunami's van openbaring de schilden zullen breken die op dit moment veel elites beschermen tegen onthulling van vroegere en huidige onrechtmatige daad en wangedrag. Maar nog een paar scheuren kunnen ervoor zorgen dat de dijk instort, waardoor netwerken van chantage aan het licht komen. Dit is niet gegarandeerd. Maar als het toch gebeurd, zullen er gevaarlijke spasmen zijn van allerlei elites, die wanhopig hun status willen behouden of de gevolgen willen ontwijken. Maar als de koorts zijn beloop heeft, wordt de transparantere wereld schoner en beter bestuurd.

Alles wat ze ons aandoen, is ons ziek maken. In de derde golf zal er nog meer angst en paranoia zijn. Hoe kunnen we zelfs een derde golf hebben, als er geen eerste en tweede golf waren? Er is er nooit een geweest.

Het draait allemaal om deze wetgeving, om deze politiestaat, de hele zaak. Deze personen die zich hebben vermomd als regering. Het gaat erom dat we ons realiseren wat er gebeurt.

En we moeten beseffen dat we stappen moeten nemen om er nog uit te komen. De stappen die we moeten nemen om weer vrijheid te vinden.

Vergeet niet dat mensen in de 2e wereldoorlog hun levens hebben opgeofferd. Ze moesten kogels ontwijken. Nu hoef je je alleen bewust te zijn van wat er speelt, en je informatie te delen met anderen in je omgeving. Hoe moeilijk kan dat zijn?

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.