Wat doet Corona met de mens?

Het virus Corona heeft veel invloed gehad op het leven van de mensen in Nederland en overal ter wereld. Het heeft ons allemaal in de greep, maar niet op de manier zoals velen van ons zouden denken.

Het lijkt wel alsof de maatregelen strikter worden zodra het juist duidelijk wordt dat het dodental veel lager komt te liggen.

Ook is intussen duidelijk dat de WHO (World Health Organisation) zelf heeft aangegeven dat zo'n beetje 10% van de wereldbevolking al besmet zou zijn. Dit betekent dat het mortaliteitscijfer van Covid-19 erg laag ligt. Dit zou tussen de 0,15% en 0,25% moeten liggen. Voor mensen onder de 70 jaar ligt dat nog een stuk lager. Bovendien is gebleken uit cijfers dat er in het verleden niet veel onderzoek is gedaan naar de daadwerkelijke reden dat een persoon is overleden.

Veel mensen werden al bestempeld als Coronadode terwijl het misschien een griep is geweest. Er zijn al genoeg bewijzen van geweest dat het RIVM aan alle kanten faalt met de cijfers die ze dagelijks brengen. Voor de GGD geldt hetzelfde. Ze kunnen deze hele crisis niet aan omdat ze er niet op voorbereid zijn. De reden? Het kabinet heeft in de afgelopen jaren enorm gefaald met het niet opschalen van IC bedden en het tekort aan personeel in de zorg.

Mensen zijn ontslagen, IC bedden zijn ongeveer hetzelfde gebleven terwijl we al eerder te kampen hadden met een grote griepepidemie. En als je de verhalen moet geloven dan is er een nieuwe wereldorde aan de gang. Het agenda 21 wordt eruit gerold. Zonder pardon.

Wat doen we eraan? Helemaal niets. Dit is iets wat even op mijn hart lag en ik kwijt moest. Misschien dat ik later nog meerdere berichten eruit gooi over wat ik denk van de hele situatie omtrent Covid-19, het "super gevaarlijke" virus dat agressief om zich heen grijpt en iedereen "enorme" klachten zal geven.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.