Vriendin Mick Jagger pleegt zelfmoord

De vriendin van Mick Jagger worstelde met grote schuld van 6 miljoen dollar. L’wren schaamde zich voor haar enorme schuld van het bedrijf dat zij runde, genaamd LS Fashion LTD, volgens Daily Mail. De mode ontwerpster moest in januari ook al noodgedwongen een modeshow cancelen tijdens het Londen Fashion week, dit omdat kledingstukken niet op tijd klaar waren, zo vertelde ze.

Anonieme bronnen denken dat vanwege geldproblemen de show niet door kon gaan. L’Wren maakte maandagmorgen een einde aan haar leven. Dit gebeurde in New York. Voordat zij zelfmoord pleegde, stuurde ze haar assistent nog een sms met de tekst: “Kom even langs alsjeblieft.” Diezelfde assistent heeft ook het levenloze lichaam van L’Wren ontdekt, die sinds 2001 al een relatie had met Mick Jagger.

Mick Jagger, de Rolling Stones rocker is compleet geschokt en kapot door het onverwachte nieuws van zijn vriendin L’Wren Scott. De oorzaak van het overlijden zou gaan om zelfophanging. Mick zelf verblijft op dit moment nog altijd in Australië.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.