Vooruitzichten corona virus (voorspellingen)

Om even vooruit te kijken in de tijd, dan is het niet moeilijk om te zien dat de trends van 2020 steeds sterker lijken te worden. De verdeeldheid tussen verschillende groepen zal nog groter worden. Het liberale conflict zal groter worden. Deze verdeeldheid zal ontstaan door de covid vaccinatie. Meer families zullen breken door verschillende meningen.

Beoordeeld op basis van je gezondheid

Als uiteindelijk hele landen (of groot deel) het vaccin genomen hebben, zullen ze meer rechten hebben. Mensen zullen gescheiden worden op basis van testresultaten of hun vaccinatie status.

Uiteindelijk kun je dit via een QR-reader of misschien papier tonen. Je zult een vaccinatie hebben gehad of een test die aantoont dat je negatief bent getest op coronavirussen.

Er zullen allerlei manieren worden bedacht om mensen op massale wijze te kunnen testen. Dit is begonnen bij de zorg en alle mensen met een vitaal beroep.

Basisscholen, evenementen, horeca, supermarkten zullen zich aansluiten bij het testsysteem waar je eerst bewijs moet hebben dat je niet besmet bent met het coronavirus.

De vraag is hoe dit systeem geïmplementeerd gaat worden omdat je met zeer gevoelige informatie te maken hebt.

Identificeren via achter de iris van het oog, aan het aderpatroon in de handpalm of via iets naar binnengebracht en AI die gezichtsherkenning mogelijk maken.

Censuur

Meer censuur zal er zijn. Deze trend is ook steeds meer versterkt sinds 2020 en zal nog meer groeien. Iedereen zou zich hier veel zorgen om moeten maken. Vooral als je een beetje weet over de wereldgeschiedenis en de menselijke natuur.

China zal domineren

Deze veranderingen, deze trends, deze ontwikkelingen die we al zien, zullen door gaan, en ze zullen worden versterkt. En we verzinnen deze dingen niet om het verhaal op te leuken. China zal domineren. Ze zullen doorgaan met het kopen van de wereld, het kopen van invloed.

Privé gegevens liggen op straat

Het ziet er niet goed uit. Het is een superkracht. Even over je privé gegevens. Het is iets wat we al heel lang gebruiken. Het coronavirus, het digitale paspoort dat op komst is. Privacy kan je bijna niet meer hebben.

Positieve lichtpunten

Positieve punten zijn dat mensen meer naar hun innerlijke zelf op zoek gaan.

Meer verbonden met natuur

Hopelijk voelen mensen zich meer verbonden met de natuur. Want we hebben deze waardes echt nodig. Vandaag meer dan ooit. Mensen zijn natuurlijk al meer de natuur in gegaan sinds de coronacrisis.

Meer leugens worden onthuld

Hopelijk zullen er meer zich gaan uitspreken over de leugens die verspreid worden. We moeten nu geloven dat we onze vrijheid terugkrijgen. Wat een belachelijk idee. We zijn vrij geboren. Geen overheid kan je vrijheid nemen. Als ze dat wel doen, begaan ze dan geen misdaad?

Velen zullen nog vallen

Maar we hebben nog een beetje hoop voor 2021. We zouden niet verrast zijn als we deze wereldleiders en hongerige politici nog zien vallen.

Maar dat is enkel als we echt optimistisch willen blijven.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.