Volgens OM overtrad Thierry Baudet coronaregels bij bezoekje aan Urk

Het Openbaar ministerie is een onderzoek gestart met de politie. Ze gaan Thierry Baudet onder de loep houden om te zien welke coronaregels hij exact zou hebben overtreden in het vissersdorp Urk. Velen gingen met de politici op de foto en er werden handen geschud (gelukkig kunnen sommigen nog normaal doen).

De beelden op Twitter die Thierry zelf gedeeld heeft is te zien dat ze de anderhalve meter afstand houden niet handhaafden. Eindelijk weer wat saamhorigheid te zien in Nederland. Het is zoals wij nuchtere Hollanders zijn. Wij houden van gezelligheid en een knuffel op zijn tijd.

Maar ze willen Thierry Baudet niet als leider van het land. Dat is waarom hij zo tegengewerkt wordt. Alles wat hij doet, moet volledig onderzocht worden. Het is overigens ook de enige politici die ons land uit de lockdown wilt hebben. Hij, en Wybren van Haga, hebben aangetoond zich volledig in te zetten voor het volk.

Een Rob Jette die in de sportschool staat te sporten maakt niet uit. Een Wobke Hoekstra die een baantje gaat schaatsen is ook niet erg. Hugo de Jonge hoeft geen mondkapje in de supermarkt te dragen. Maar Thierry Baudet mag geen visje eten in een restaurant waar het druk zou zijn geweest.

Mogelijk hangt Thierry Baudet nu een boete boven het hoofd. Volgens NOS is het nog niet duidelijk hoelang dit onderzoek gaat duren. Nieuwsbezorger.nl hoopt op een gunstige uitkomst voor de leider van het FvD.

Het is echt mierenneukerij waar ze mee bezig zijn. Eerder al de uitspraak ‘Ausweis’ die niet zou mogen, nu weer over Urk waar hij zich niet aan de regels zou hebben gehouden. Dit was vorige week al bekend. Dit heeft voluit op zijn Twitteraccount gestaan. En nu ineens een onderzoek starten? Precies zo voor de verkiezingen? Heel toevallig weer allemaal.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.