The Secret Covenant (NL Vertaald)

De auteur van 'The Secret Covenant' is onbekend. Vragen over de oorsprong van dit document zijn al vele malen gesteld. De meesten hebben het zelfs afgedaan als een werk van complete fictie.

Degenen met een dieper begrip van de dingen in dit demonische manifest, kunnen het niet ontkennen of negeren.

Het Geheime Verbond werd op 21 juni 2002 uitgelekt. Het stuk kwam binnen via een van de Bankindex-formulieren, waarbij de auteur een onbruikbaar e-mailadres achterliet.

 • De illusie zal zo groot en uitgestrekt zijn, dat het aan hun waarneming zal ontsnappen.
  - (De werkelijkheid wordt in feite voor je gecreëerd zoals die is, en je hebt dat maar te accepteren. Er wordt de hele tijd gesmeten met cijfers en statistieken waar de normale mens die zich niet bezighoudt met wiskunde een lastige taak staat te wachten om het door te spitten en te zien of het wel klopt. Bovendien worden zelfs deskundigen buitengesloten omdat ze tegengeluid geven.)
  - (Propagandamachines draaien dag en nacht om zich bezig te houden met de indoctrinatiespuit, mensen op voorhand te bestraffen zonder dat ze maar wat gedaan hebben, te belonen terwijl ze het juist al beter hebben, te beïnvloeden met dus beloningen of juist het straffen met bijvoorbeeld het opleggen van extra maatregelen of het versoepelen van de maatregelen voor anderen.)

  - (De regels zijn zo uitgestrekt dat je niet weet waar je moet kijken. Bovendien heb je nu al zoveel lagen waarbij je niet meer terug kunt naar het 'oude' normaal. Duimschroeven worden alleen strakker gezet. Elke keer dat er iets weer mag, worden er extra regels bij ingebracht en zit je juist weer met een ingewikkelder systeem.)
  - (Je wordt in het verhaal meegesleept zonder ooit nog terug te kijken. Juist door de vele berichtgeving die zij zelf beheersen, zorgen ze daarmee ervoor dat je continu afgeleid bent van de echte waarheid.)
  - (Individuen kunnen het haast niet uitleggen doordat de illusie groot is. Het is moeilijk om bij mensen door te dringen over specifieke zaken omdat zij hun eigen beleving en geloofsovertuiging over iets hebben [en is dat geloof niet al beïnvloed]. Het is hoe je iets waarneemt en/of er niet stukken over het hoofd gezien zijn. Laat ik als voorbeeld nemen iemand die hard moet werken en thuis komt en toe is aan ontspanning maar diegene wel wilt weten wat er speelt. Deze zullen vluchtig over de artikelen heen scrollen, misschien wat titelbeschrijvingen en introductie-alinea's doornemen. Ze komen nooit achter de algehele waarheid omdat ze niet verder kunnen kijken.)
  - (Het uitgestrekte gaat ook over de maatregelen die toegepast worden. Elke maatregel moet strakker, en vooraf moet er al berichtgeving over gelekt worden zodat mensen kunnen discussiëren en worden er analisten bovenop gegooid om daarop weer te anticiperen. Je kunt als voorbeeld het mondkapje gebruiken waar je in het begin nog maar een paar zag lopen met een mondkapje, en het nu juist andersom is. Het is de groepsdruk die uiteindelijk vanzelf de taak heeft overgenomen van diegenen die deze maatregelen hebben opgelegd. Blijf deze regel maar zo lang mogelijk uitstrekken en het wordt een gewoonte en/of kuddedieren zullen zich juist graag verheerlijken aan dit soort taferelen. Mensen die graag goed doen, willen dat tonen, en zullen sneller luisteren. Een persoonlijkheid als 'narcisme' kan dat verklaren. Ze willen speciaal zijn, met schouders boven anderen uitsteken, zich beter voelen.)
  - (Pantha rhei [Heraclitus] is een uitspraak in de filosofie en betekent 'alles stroomt'. Al het waarneembare blijft voortdurend stromen. Op het moment dat je in dezelfde rivier stapt, betekent dit dat je telkens weer naar ander water toe stroomt. Als een zwerm vissen blijf je alleen nog vooruitkijken naar waar de zwerm heen wilt. Zelf nadenken blijft uit doordat anderen in principe al bepalen welke richting je uitgaat, de stroom van het water kan je hierop toepassen als mensen in je omgeving of de samenleving. Dit betekent tegelijkertijd dat de rivier waarschijnlijk voortdurend verandert en toch stabiel is.)
  - (Gedachte-experimenten worden continu gebruikt om de daadwerkelijke realiteit uit het oog te verliezen. Vaak hebben de vooronderstellingen die gedaan worden een onwerkelijk uitgangspunt. Er wordt vaak gevraagd wat als.. of wat is het gevolg.. de werkelijkheid hiervan kan altijd verschillend zijn omdat iedereen hierbij zijn eigen conclusies kan trekken. Maar waar het echt om draait is dat er constant een hypothetisch uitgangspunt wordt gezocht waardoor we dus alleen bestuderen wat er kan komen of gebeuren als je bepaalde strikte maatregelen niet oplegt. Het doel van deze experimenten is dat zij theorieën kunnen ontwikkelen en/of onderbouwen. De realiteit wordt je voorgeschoteld in gedachten, maar het is niet zo dat het echt gebeurt in de realiteit - en misschien had het nooit gebeurt.)
 • Als ze het eenmaal door hebben, zullen ze als krankzinnig worden beschouwd.
  - (In het eerste kwartaal van 2020 kwam het virus Covid-19 in Nederland opduiken. We besloten een 'intelligente' lockdown. Daarbij verwees Minister President Mark Rutte naar andere landen die striktere maatregelen hadden lopen. Veel mensen begonnen door te krijgen dat er iets niet klopt aan het algehele verhaal. Steeds meer puzzelstukjes vallen op de plek waar je eerder nooit dat puzzelstukje zou hebben neergelegd. Om de puzzel compleet te maken is het van belang dat je elk puzzelstukje hebt.)
  - (Mensen die kritisch zijn, en wellicht anderen proberen 'wakker te schudden', worden uiteindelijk weggezet als krankzinnige, complotdenker of iemand die aan het radicaliseren is. Maar zijn deze wel aan het radicaliseren? Is het niet gewoon zo dat deze juist wakker zijn en duidelijk begrijpen waar het naar toe gaat als ze het Agenda 2030 hebben bekeken.)
  - (Mensen die op dit moment stuk zijn gemaakt door de buitenproportionele maatregelen en daardoor iets harder gaan schreeuwen uit frustratie.)
  - (Mensen die aan het protesteren zijn, en al tijden roepen dat deze maatregelen niet opwegen tegen de schade die het coronavirus zelf heeft aangericht. Er zullen demonstraties zijn die gekaapt worden door mensen van binnenuit justitie zo blijkt uit beelden waar volgens de mens romeo's achter zitten en verder nog criminelen die wellicht al een bepaalde straf opgelegd hadden gekregen [straffen & belonen], juist strafvermindering krijgen voor het toebrengen van schade door spullen te vernielen met vuurwerkbommen, stenen en meer.)
  - (In het begin zullen complotdenkers buitengesloten worden op sociale mediakanalen [Lange Frans Youtube/President van Amerika/Wybre van Haga FVD - om even wat voorbeelden te noemen], vervolgens moeten alle andersdenkenden als vijand worden beschouwd. De media zal door blijven gaan met het zwartmaken van de personen die zich nog altijd verzetten. Zij hebben het zwaarder te verduren omdat het plan vooraf al zo groot is gemaakt dat het heel lastig is om als individu dit probleem op te lossen. Nu de complotdenkers zich op Telegram samen hebben gevoegd, is er volgens de 'overheid' weer reden tot paniek. Deze mensen met een gezond verstand tonen de waarheid [uiteraard ook veel onwaarheden] of delen informatie met elkaar die of gevaarlijk is voor het plan dat doorgedrukt moet worden of ze zullen het zo brengen dat er echt aanslagen worden beraamd e.d.)
  - (Meta-ethiek laat zien wat de filosofische discipline is over de achtergrond van iemands overtuiging in combinatie met wat je als goed of slecht beschouwd en hoe je je leven moet leiden. De waarde van het leven wil je niet uit het oog verliezen. Daarom zou je je kunnen focussen op de aard en gronden van deze overtuigingen. Zijn ze buitenproportioneel? Hierbij ben je subjectief of objectief, wat juist in deze nare coronacrisis van groot belang is.)
 • Wij zullen ons gedragen alsof wij niet met elkaar verbonden zijn, om zo de illusie levend te houden. Stap voor stap zullen wij ons doel bereiken, zonder daarbij argwaan te wekken.
  - (Ze zijn erg stiekem. Ze weten precies wat ze doen. Ze hebben meerdere mechanismen en tandwielen in de machine.)
  - (Als je kijkt naar de doelen die in het Agenda staan beschreven dan begrijp je beter dat er veel lidstaten zijn aangesloten bij dit plan. Mensen die de hoogste functies bekleden. In totaal 193 lidstaten van de Verenigde Naties zijn voor. De doelen die zij willen bereiken gelden in alle landen zijn voor alle mensen bedoeld. En ja, zelfs Koningen en Presidenten zijn erbij betrokken. Even terugkomend op waarom je het misschien niet hebt gezien, de waarheid ligt zo dichtbij dat je het juist over het hoofd ziet.)
  - (Je ziet iedere keer het kabinet naar het OMT wijzen, of het OMT naar WHO wijzen, en elke keer maakt het niet uit welke regel er doorheen gedrukt moet worden, er zal altijd één van deze drie opstaan in Nederland. Tuurlijk, er zijn veel meer instituten die nu veel te zeggen hebben, waaronder bijvoorbeeld NS. Denk dus veel groter. Zelfs de grootste bouwbedrijven zullen een rol gaan spelen in het verhaal. Dat is nu nog niet heel overduidelijk te zien maar er gaan nog overnames plaatsvinden door de grotere corporaties en die kunnen weer op hun beurt hun eigen eisen stellen.)
 • Wij zullen hun aandacht richten op geld en materiële goederen, zodat zij misschien nooit contact maken met hun innerlijke zelf.
  (Mensen materialistisch maken zorgt ervoor dat mensen niet focussen op wat ze echt willen in deze wereld.)
 • Je geest zal van hun zijn. Zij zullen zeggen wat je moet doen. Als je weigert, vinden ze een manier om je denkwijze te veranderen. Ze gebruiken angst als wapen.
  (De hersenspoeloperatie waar de media mee bezig is. In feite de mensen die voor alle maatregelen zijn. Er worden campagnes opgericht die tegen ‘desinformatie’ zijn. Ze doen er alles aan om je onder controle te behouden.)
 • Wij zullen hun regeringen en innerlijke tegenstellingen vestigen. Wij zullen beide kanten bezitten.
  (Verdeel en heers. Wij zouden niet onder elkaar moeten vechten. Wij zouden hun moeten bestrijden. Wat ze gedaan hebben, is heel goed gedaan. Zelfs met de maskers, om even een voorbeeld te noemen. Als je zonder masker de supermarkt binnenloopt, valt iedereen je aan. Het is belachelijk.)
 • Wij zullen kennis van wetenschap en technologie op subtiele manieren gebruiken, zodat je nooit door hebt wat echt speelt.
 • Wij zullen alle aspecten van hun leven beheersen, en ze vertellen wat ze moeten denken, en hoe.
 • Wij zullen ze vriendelijk en voorzichtig begeleiden, en ze laten denken dat wij ze hierbij helpen.
 • De haat zal hen totaal verblinden. Door continu conflicten te behouden, zullen ze het nooit zien. Dan komen we naar voren als hun heersers. Zij zullen bezig zijn elkaar te vermoorden.
 • Zij zullen in hun eigen bloed baden, en hun buren doden zolang wij dat gepast vinden. Wij zullen hier veel baat bij hebben, zij zullen ons niet zien, omdat wij ons nooit zichtbaar maken.
 • Wij zullen blijven bloeien na hun oorlogen en na hun dood. Wij zullen dit keer op keer herhalen, totdat ons uiteindelijke doel is bereikt.
 • Wij zullen ze door middel van beelden en geluiden misleiden. Wij zullen alle tools gebruiken die wij hebben, om dit te kunnen bereiken. De tools worden geleverd door hun arbeid. Wij zullen ervoor zorgen dat zij zichzelf en hun naasten haten.
 • Wij zullen altijd de echte waarheid voor hen verbergen. Zij mogen nooit weten dat wij één zijn. Zij mogen nooit weten dat de kleur van een man een illusie is; zij moeten altijd denken dat ze niet gelijk zijn aan ons.
 • Stap voor stap zullen wij ons doel bereiken. Wij zullen hun land, hulpbronnen en rijkdom overnemen. Om uiteindelijk totale controle uit te oefenen over hen. Wij zullen ze misleiden om wetten te aanvaarden, die de vrijheid zullen stelen die zij hebben.
 • Wij zullen een geldsysteem opzetten, dat hen voor altijd gevangen zal houden - en behouden. Wanneer zij zich zullen verenigen, zullen wij ze beschuldigen van misdaden, en zelf een beeld scheppen over de wereld, want wij zullen alle media bezitten.
 • Wij zullen onze media gebruiken om de informatiestroom altijd in ons voordeel te laten publiceren. Als zij tegen ons opstaan, zullen wij ze verpletteren als insecten, want zij zijn minder dan dat.
 • Zij zullen niets kunnen doen, want zij zullen geen wapens hebben. Wij zullen een aantal van hen rekruteren, om ons te helpen onze plannen uit te voeren.
  - (Belonen gaat de ander verheerlijken, daardoor ga je haantjes gedrag krijgen. De zorg, of andere sectoren hebben meer sociaal contact gehad in het afgelopen jaar dan veel anderen die afgezonderd moesten leven, en alsnog blijven diegenen die veel meer sociale interactie heeft gehad, blijft meer vrijheid krijgen - inclusief bonussen e.d. dat helpt wel mee. Geef iemand iets, en zij zijn geneigd iets terug te moeten geven, puur uit morele verplichting. Het is lastig te verklaren maar dat psychologische spelletje is echt gevaarlijk zoals ik het zie. Kan niets anders dan vrezen wat nog komen gaat als mijn kinderen naar school moeten of extra maatregelen toegevoegd worden. Leraren zullen ook met extra bonussen misschien de hemel in geprezen worden en zich daarom beter achter het beleid scharen. Als een ouder ietwat kritiek zou tonen, worden deze als asociaal gezien. Bovendien zal er een algeheel beleid zijn opgesteld over hoe leraren om moeten gaan met de kritiek die ouders leveren op de toegelegde maatregelen.)
 • Wij zullen hun het eeuwige leven beloven, maar het eeuwige leven zullen zij nooit hebben. Zij zijn namelijk niet één van ons. De rekruten zullen "ingewijden" worden genoemd, en zullen worden geïndoctrineerd, om te geloven in valse overgangsritten naar hogere rijken.
 • Leden van deze groepen zullen denken alsof zij één zijn met ons, maar zij kennen nooit de waarheid. Zij mogen de waarheid nooit leren, want zij zullen zich dan tegen ons keren. Voor hun werk zullen zij worden beloond met aardse dingen en grote titels, maar nooit zullen zij onsterfelijk worden, of bij ons voegen.
 • Zij zullen nooit de hogere rijken bereiken, de doorgang naar het rijk van verlichting, wordt te allen tijde verhinderd. Dit zullen zij nooit komen te weten.
 • De waarheid zal voor hun gezicht verborgen zijn, zo dichtbij dat zij zich niet kunnen concentreren erop. Totdat het te laat is! Oh ja, de illusie van vrijheid zal zo groot zijn, dat zij het nooit zullen weten. Zij zijn onze slaven!
Secret Covenant
 • Als alles op zijn plaats is, zal de realiteit die wij voor hen hebben gecreëerd, de waarheid zijn. Zij zullen in zelfbedrog leven. Als ons doel is bereikt, begint een nieuw tijdperk van overheersing.
 • Hun geest zal gebonden zijn door hun overtuigingen, de overtuigingen die wij hebben opgericht sinds onheuglijke tijden. Maar als zij er ooit achter komen dat zij onze gelijken zijn, dan bestaat het risico dat wij omkomen. Daarom mogen zij het nooit weten.
 • Als zij er ooit achter komen dat zij ons samen kunnen verslaan, zullen zij actie ondernemen. Zij mogen nooit te weten komen wat wij hebben gedaan. Want als zij dat doen, kunnen wij niet meer ontkomen, want het zal gemakkelijk zijn om te zien wie wij zijn als de sluier eenmaal gevallen is.
 • Zij zullen onze acties onthullen, en zij zullen op ons jagen, en niemand zal ons onderdak geven. Wij zijn degenen die van de hemel op aarde kwam.

Van dit verbond mag nooit bekend zijn dat het bestaat.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.