Testen zonder klachten zo spoedig mogelijk

Er is een motie ingediend door Marijnissen/Jetten over het testen zonder klachten zo spoedig mogelijk te starten. Alleen Thierry Baudet en Van Haga stemden tegen deze belachelijke motie. Het is nog maar de vraag wanneer ze het gaan verplichten. Optimistisch blijven jongens!

Mark Rutte: “Testen zonder klachten heeft geen zin”.

Zo zullen wij straks zelf zonder klachten moeten testen want anders kom je verplicht in quarantaine te zitten. Inclusief je kinderen. Hoe kunnen mensen zich nog zo laten beetnemen als je bekijkt wie er voor stemmen? Wie kan überhaupt voor zijn?

Als je kijkt naar de stemmen dan zou je toch zeggen dat bijna heel Nederland achter Thierry en Van Haga staan? Alsof er iemand in Nederland is die het zo hoognodig vindt om zonder klachten te gaan testen? Ik ben het spoor bijster.

Extra toevoeging: Het gaat om het testen als je al in quarantaine moet. Niet als je nog niet in quarantaine hoeft, of in de buurt bent geweest van iemand die besmet is met corona en verbonden is met bijvoorbeeld de corona app in verband met bron- en contactonderzoek.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.