Tegen 2030 bezit je niets meer en zal je blij zijn.

Tegen 2030 bezit je niets meer en zal je blij zijn. Waarom je hier blij mee bent? Dat weet je pas als je het weet.

Zet je gedachten even op nul en luister naar wat ik te zeggen heb.

Ik ga die vraag beantwoorden, en nog veel meer.

Klaus Schwab is het hoofd van het ‘World Economic Forum’. Dat is een groep met de rijkste mensen ter wereld. Ze willen de volledige controle over de wereld.

Onlangs maakte Schwab bekend dat je tegen 2030 niets meer zult bezitten, en er blij mee zult zijn. Wow. Dat lijkt een win-win situatie! En hij denkt dat we dom genoeg zijn om hierin te trappen. Maar dat doen we ook.

Dit is hoe het werkt. Volgens de visie van het ‘World Economic Forum’, zullen regeringen, en de superrijken die de controle hebben over alle regeringen, alles bezitten. En dat is waar zij hun winst behalen.

Tegelijkertijd zal jij niets bezitten, waar jij je winst behaald (volgens hen). Maar je mag dingen van de overheid huren als je iets nodig hebt; kleding, onderdak, of een fopspeen voor je kind.

Daar bovenop ontvang je een inkomen van de overheid!

Klinkt allemaal goed, nietwaar? Oh, wacht. Een deel van dit proces is al actief met de ‘stimulans check’ en extra beloningen. Extra geld. Waarom ook niet?

Deze vernieuwende visie op vrijheid, wordt volledig gecontroleerd door de overheid, omdat je dan afhankelijk bent van de overheid.

Zal er nog iets komen waarbij je vereist bent om je strikt te gehoorzamen aan de regering om magere rantsoenen te ontvangen? Ja.

Klinkt de visie van het World Economic Forum als socialisme, communisme en totalitarisme? Nee. Ze noemen het anders. Namelijk ‘The Great Reset’.

Maar als socialisme, communisme en totalitarisme zo goed is, waarom zijn sommigen dan enigszins sceptisch over het agenda van Klaus Schwab?

Die vraag klinkt als haatdragende taal. Dus ze zullen blij zijn om elke poging te censureren om dat zelfs maar te vragen.

Een betere vraag die je wel mag stellen. Hoe worden regeringsvormen van de bevolking, zoals totalitarisme, in de eerste plaats door de massa worden geaccepteerd?

En het antwoord die je geboden wordt om te aanvaarden. Ze jagen op je om je te verheerlijken met het gevoel van hoe goed het zou zijn om de last van zelfverantwoordelijkheden van je schouders af te nemen.

Dan hoef je niet meer voor je eigen inkomen te zorgen, je geen zorgen te maken over de vloer, of dingen die je moet kopen.

Omdat dat hard werk vereist, is het dan niet gemakkelijker om mensen over je te laten heersen, en ze deze dingen voor je kunnen doen? Bovendien nemen ze je ook het vermogen om nog te kunnen werken weg.

Als ze willen, ontstaat er meer afhankelijkheid van de overheid. Oh, wacht. In de eerste drie maanden van de coronacrisis werden officieel 60,000 mensen werkloos door de opgelegde lockdowns van de overheid.

Het echte aantal ligt hoger. 140,000 werknemers verloren hun baan. Ruim 12 procent extra werkloosheidsuitkeringen moesten aangevraagd worden voor de horeca.

Tegelijkertijd hebben zo’n 180,000 mensen een baan gekregen, terwijl er 381,000 mensen ontslagen zouden zijn. Daarop zijn deze cijfers gebaseerd.

In het derde kwartaal van 2020 was het aantal werklozen al gestegen naar 419,000. Dat zijn er 70,000 meer dan in 2019. Een stijging van ruim 20 procent aan extra WW-uitkeringen werden verstrekt.

Laat staan wat 2021 nog meer te brengen heeft nu de lockdowns voortduren met veel extra regels. Oh wacht, het is allemaal gewoon puur toeval.

Tegelijkertijd suggereren de succesvolle mensen die blij zijn, dat zelfverantwoordelijkheid hetgeen is dat vrijheid en vervulling creëert, wat betekent dat je onder Schwab zijn visie, je geen zelfverantwoordelijkheid draagt.

Dit betekent ook dat je geen vrijheid en vervulling hebt. En dat is iets goeds, want vrijheid en vervulling zijn de belangrijkste bronnen van het menselijk lijden.

Nog iets. Ik denk dat je dom genoeg bent om een man die nog nooit in zijn hele leven gelachen heeft, jou te laten vertellen hoe je gelukkig bent. Dus laten we ervoor zorgen dat ‘The Great Reset’ door gaat.

Als je zegt dat het World Economic Forum een communistische staat voor de hele wereld wil, lijkt dat een beetje vergezocht. Misschien klinkt het als een complottheorie.

Nou, dat is waarom ze op hun eigen website pleiten voor meer marxisme. En als je mentaal te lui bent om te weten wat marxisme is; het is overal om je heen, je hebt het toegestaan in je leven door gehoorzaam te blijven.

Maar maak je geen zorgen, het water komt aan de kook als je doorgaat met te herkennen dat je hier gewillig in zit. Waarom zouden Klaus Schwab en de superrijken op zo’n totalitaire manier over je willen heersen?

Dat doen ze niet. Ze noemen het namelijk anders. Het World Economic Forum gebruikt ‘propaganda’ om je toestemming te krijgen. Ze gebruiken zeker niet dwingende en misleidende woorden als duurzaamheid, klimaatverandering en verbetering van de toestand van de wereld. Want dat is wat ze doen ;).

Dus waarom willen ze op een totalitaire manier over je heersen, terwijl je denkt dat ze iets goed doen voor de wereld? De feitencheckers hebben geverifieerd dat ze geen motief hebben.

Het is namelijk niet zo dat snode mensen die megarijkdom hebben verworven, meer rijkdom of bezittingen willen hebben.

Het is ook niet zo dat als je niets bezat, zij alles zouden bezitten. Letterlijk alles. De realiteit is dat je niets zult bezitten, en je blij zult zijn. En zij zullen alles bezitten, en gelukkiger zijn.

De machtige man Klaus Schwab werd in 1938 geboren in Duitsland. De appel valt nu niet ver van de boom toch? Maar vergeet niet dat je ook geen appels zult hebben. Het World Economic Forum heeft onlangs bewonderenswaardige en zeer betrouwbare wereldleiders die hun publiek toespraken.

Leiders als Xi Jinping, het hoofd van de Communistische Partij van China. Na zijn verassende procommunistische klinkende toespraak, hielp hij de wereld te verbeteren door terug te keren naar China, om daar onderzoekers van de WHO te weigeren in zijn land.

De veelgeprezen humanitaire Vladimir Poetin sprak ook het publiek toe zodat ze kunnen streven om op zijn niveau te zitten.

De inspanningen van Poetin op het gebied van duurzaamheid en klimaatbeheersing omvatten onlangs het vergiftigen van zijn belangrijkste politieke rivaal Alexei Navalny (voorgenoemd durfde zich uit te spreken).

Nadat deze poging was mislukt, liet Poetin zijn politieke rivaal in de gevangenis gooien om de toestand van de wereld te helpen verbeteren.

De humanitaire inspanningen van Poetin zijn onlangs nog verder opgevoerd. Onlangs is ontdekt dat hij een paleis heeft laten bouwen met het belastinggeld van de Russen. Het kostenplaatje: 1,12 miljard euro.

Wanneer Russische burgers die economisch onderdrukt zijn, de vraag gesteld werd wat ze ervan vonden, was het antwoord daarop; ‘we bezitten niets, en we zijn daar blij mee’.

Gelukkig krijgt het World Economic Forum er steeds meer fans bij. We juichen ook de inspanningen van Poetin toe om het exacte model dat Klaus Schwab voor de wereld voor ogen heeft, alvast te bètatesten.

Op de sprekerslijst stond ook een man met de achternaam Gates. Miljardair Billy werd onlangs de grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten.

Mensen zullen zich vast veiliger voelen als hij straks ook een monopolie heeft over de voedselvoorziening in Nederland.

De elites controleren de censuur van vrije meningsuiting (of je nu kunt werken of niet), de voedselvoorziening, het onderwijs en nog veel meer.

Het voelt het alsof we steeds meer geneigd zijn de keus te moeten nemen of we wel of niet deelnemen aan een wereld waar we niets bezitten en er gelukkig mee moeten zijn.

Voordat ik het vergeet; Zuckerberg is een lid van het World Economic Forum. Ik dacht dat je dat gewoon moest weten. En waarom lieten ze Joe Biden niet het volk toe spreken? Oh wacht, ik heb al gezegd dat Xi Jinping dat deed.

Het is vooralsnog onbekend van welk soort DNA Klaus Schwab afkomstig is. De meeste wetenschappers denken het om een hybride reeks tussen een slang en een naaktslak gaat.

Wat wel bekend is dat het afgelopen jaar mensen erg gehoorzaam zijn geweest om bang te zijn als hen werd gezegd dat ze dat waren.

Dit heeft Schwab nu goede reden gegeven om te geloven dat ze ook heel gehoorzaam zullen zijn als hen verteld wordt dat ze moeten denken om gelukkig te zijn.

Tegen 2030 bezit je niets meer - en je zult er nog blij mee zijn ook. Met een compleet gebrek aan zelfverantwoordelijkheid en onwil om voor jezelf te denken en voortdurende gehoorzaamheid aan machtige elites, zal je veel doen om deze prachtige nieuwe wereld te helpen creëren.

Blijf je kracht vooral weggeven en je zult merken dat je naarmate je leven slechter wordt, je er gelukkiger van wordt. Een fijne dag toegewenst.

Alles over Klaus Schwab

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.