Tedros: vaccin beste manier om pandemie te beheersen

Regeringen komen onder politieke druk te staan om hun bevolking te vaccineren. Gelukkig heeft het WHO samenwerkingen lopen met o.a. BBC, FB en Google om de mensen toch te kunnen overtuigen om het vaccin te nemen.

Terwijl er niet gesproken mag worden over de veiligheid of de snelheid waarop het vaccin is gemaakt, gebruiken zij veel instrumenten die zij ter beschikking hebben, om mensen toch op een bepaalde manier onder druk te zetten.

Het WHO zal er alles aan doen om de regeringen te vragen al hun mensen te vaccineren. Het bedrijfsleven zal hun invloed moeten gebruiken om regeringen te overtuigen.

"Het is de beste manier om de pandemie wereldwijd te beheersen", aldus Tedros.

Tedros: "Veel bedrijven hebben wereldwijde onderdrukkingen die afhankelijk zijn van wereldwijde toeleveringsketens. De onderdrukkingen en toeleveringsketens worden nog steeds ontwricht, en het herstel van de economie zal afnemen."

"Als we het vertrouwen in internationale samenwerking verliezen voor het vaccineren op grootschalig vlak, Dan zullen we allemaal de prijs betalen in termen van een beschermd herstel. We zullen de regeringen die al vaccins hebben ontvangen, vragen om hun gezondheidswerkers en al hun mensen te vaccineren."

"Wat we ook begrijpen is dat regeringen onder politieke druk staan ​​om hun bevolking te vaccineren, daarom vraag ik het bedrijfsleven om hun invloed te gebruiken, om regeringen ervan te overtuigen dat het delen van doses de beste manier om de pandemie wereldwijd te beheersen."

"We versterken het vertrouwen en herstarten het herstel van de wereldeconomie. We moeten samenwerken om de pandemie te beëindigen. Maar we moeten nog verder gaan."

"Samen moeten we investeren in gezondheid en een veiligere wereld. De publieke en private sector moeten samenwerken. We hebben goede voorbeelden van het afgelopen jaar zoals onze samenwerking met Facebook, Google en andere mediaplatforms over de wereld."

"Deze kunnen informatie snel verstrekken over de ontwikkeling en effectiviteit van coronavaccins. We moeten ervoor zorgen dat het vaccineren van gezondheidswerkers en al hun mensen in alle landen aan de gang is. De tijd is kort."

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.