Stembureau lid wilde alle stemmen van Thierry of Geert verscheuren

Lisa Tiggelman, studerend aan het Erasmus Universiteit in Rotterdam had voor de 'grap' gezegd dat ze alle stemmen van Thierry en Geert zou verscheuren. Ze is op non-actief gezet. "De neutraliteit van onze stembureaumedewerkers moeten buiten kijf staan", aldus gemeente Rotterdam

Overal hoor je dat er stemfraude gepleegd gaat worden. Maar erger is als je er ook nog eens bewijs van hebt. Degene die stemfraude wilde plegen is Lisa Tiggelman die 'media en journalistiek' studeert aan het Erasmus Universiteit in Rotterdam. Dit waren haar woorden:

Lisa op haar verhaallijn: "Als je op Thierry of Geert stemt, verscheuren we je stembiljet. Kusjesss"

Zo zie je maar weer wie er zitten om de stemmen van onze bevolking in ontvangst te nemen. Hopelijk zitten er minder stembureauleden die zo verwikkeld zitten in wat er nu allemaal speelt.

"Ab Osterhaus werd in 1993 benoemd tot hoogleraar in de virologie aan de Medische Faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam."

Ander bericht over mogelijke stemfraude:

Politie: geen poging tot opzettelijke verkiezingsfraude door postbode

De politie heeft vandaag een 35-jarige Rotterdammer opgepakt en weer vrijgelaten in verband met verdwenen stembiljetten. Uit onderzoek is gebleken dat de postbode zijn werk had verzuimd; volgens de politie was er geen sprake van opzet.

De gemeente Rotterdam had vrijdag aangifte gedaan nadat 195 inwoners van de wijk Bloemhof geen stempas hadden ontvangen. Burgemeester Aboutaleb had tegen de gemeenteraad gezegd dat de postbode een deel van de post niet had bezorgd.

De verdachte meldde zich vandaag op het politiebureau. Na beoordeling van het dossier heeft het Openbaar Ministerie besloten hem niet te vervolgen. De gedupeerde bewoners die geen stempas kregen, hebben inmiddels een vervangende pas gekregen.

Bron: NOS

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.