Schoolband in pop-up tenten geritst om muziek te kunnen spelen

Dit is wreed (zingen of een blaasinstrument gebruiken in een continu met bleekmiddel besproeide plastic tent die tot 90 graden kan worden) en ook nutteloos tegen de verspreiding van een seizoen virus, dat zelfs kinderen niet schaadt. Het is dom en schadelijk op alle niveaus.

De schoolband uit Washington repeteert in pop-uptenten om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Zelfs in tijden van pandemie gaat het leven door en vindt muziek een manier.

Sinds de Wenatchee High School in de staat Washington (VS) is teruggekeerd naar persoonlijk leren, biedt het zijn muzikaal ingestelde studenten individuele pop-uptenten voor bandrepetities.

Elke student wordt met zijn instrument in zijn eigen pop-uptent geritst. Samen spelen de in tent gewikkelde muzikanten terwijl ze ook sociaal op een afstand van twee meter staan. De band repeteert ook in ploegen, om sociaal contact en de kans op verspreiding van COVID-19 te verkleinen.

Het komt als studenten aan de oostkant van de staat Washington terugkeren naar scholen, na een lange periode van leren op afstand.
Volgens Wenatchee World kan de tweedejaars Alison Chamberlain de saxofoon zien spelen in een enkele tent op afstand van medebandgenoten, die allemaal hun ogen op de dirigent hebben gericht.

Het dagblad meldt ook dat student Juan Cruz worstelde om in de afgesloten ruimte te passen, terwijl hij probeerde de sousafoon te spelen tijdens de bandoefening van dinsdag op de Wenatchee High School.

Alles wat we kunnen zeggen is, arme kerel. We wedden dat hij tegen het einde van de repetitie niet veel meer uit dat plastic raam kon zien.

Bron: ClassicFM

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.