Romp in koffer van Miranda Zitman uit Soest

Op 22 januari wist de Telegraaf al te melden dat er stoffelijke resten gevonden waren in een koffer in Amsterdam-Oost. Deze zouden toebehoren aan een blanke vrouw tussen de 20 en 50 jaar. Echter blijkt dit niet zo te zijn, want de romp in de koffer blijkt van de 52-jarige kapster Miranda Zitman uit Soest te zijn. Zo heeft het Openbaar Ministerie gemeld.

De koffer lag er al sowieso sinds 11 januari aangezien de politie toen een melding erover kreeg. De agenten kunnen echter niet degene vinden die contact heeft opgenomen.

Zaterdag heeft deze persoon alsnog de politie benaderd. De koffer is van het merk Samsonite op wieltjes. Deze werd gevonden bij de oever van de Zuider IJdijk.

Uit nader onderzoek zal nog moeten blijken hoe dit allemaal heeft mogen gebeuren. Zomaar een romp in een koffer vinden overkomt je ook niet iedere dag.

Nu de identiteit van het lichaam vast is gesteld, kan er verder forensisch onderzoek worden verricht om te kijken wat de doodsoorzaak exact is geweest.

Bovendien wordt de partner van Miranda Zitman, Bart B (56 jaar), ervan verdacht de moord op haar te hebben gepleegd en dat die uiteindelijk heeft geprobeerd via de koffer te kunnen ontdoen van haar stoffelijke resten.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.