Robert Jensen stopt met censuurplatform Youtube (maar het is nog niet voorbij)

Vandaag heeft Robert Jensen aangegeven een nieuwe fase in te gaan met zijn Jensen Show. Vanaf nu zullen de video’s alleen nog maar geüpload worden op zijn website Jensen.nl.

Onderwerpen die je de komende tijd op zijn website kunt verwachten zijn o.a. Corona en de verkiezingsuitslagen rondom Donald Trump en Joe Biden.

Waarom stopt Jensen met Youtube?

Het is lange tijd bekend dat Robert graag kritische vragen stelt bij dingen die de mens bezighoudt. Begin 2020 wist niemand nog dat we zo'n vermoeiend jaar met veel leed tegemoet zouden gaan. Het zijn onzekere tijden, en je wordt in zekere zin ook onzeker gehouden.

Meer dan OOIT hebben we mensen met een gezond verstand nodig. Jensen behoort daartoe. Hij geeft zijn mening, en komt altijd met een goede onderbouwing, beredenering & bovenal keiharde feiten. Nu er steeds meer censuur gaande is op platforms zoals Youtube, Facebook en Twitter, heeft hij besloten geen gebruik meer te maken van alternatieve platforms.

Waarom, en hoe censureren platforms berichten en video’s?

Platforms zijn druk bezig met het opsporen van “desinformatie”. Althans, waarvan zij vinden dat het desinformatie is. Neem als voorbeeld President Donald Trump. Op Twitter wordt bij bijna elke tweet die hij plaatst een kaartje aan gehangen. Vervolgens verwijst het kaartje weer naar allerlei mainstream media met berichten die uitleg geven over waarom Trump ongelijk heeft.

Je ziet het steeds meer terugkomen, en het wordt alleen maar erger. Kajsa Ollengren het er ook al over gehad met de komst van de spoedwet. Ze willen maar al te graag alle desinformatie uitbannen. Nogmaals, alleen het geluid dat zij graag horen, is welkom. Je mag geen eigen mening hebben of op onderzoek uitgaan als het aankomt op je toekomst.

Je moet alles maar slikken voor zoete koek. Het lastige aan de feitencheckers (zoals ze genoemd worden) is dat ze een hoop mensen hiermee weten te bereiken. Veel mensen geloven in deze “checkers” omdat ze alleen met feiten komen, toch? Helaas kunnen zij zelf ook weer bepalen hoe zij dit aansturen, en wordt van een leugen, een feit gemaakt.

De personen achter de schermen zijn erg machtig en ze hebben een hoop geld te besteden.  Sterker nog, ze beheren zelf de mainstream media en sociale media. Roep iets maar vaak genoeg en je begint er zelf nog in te geloven.

Kritische vragen stellen is belangrijk

Vragen over het virus:

 • Waarom zulke extreme maatregelen voor een virus dat zo’n laag mortaliteitscijfer heeft?
 • Waarom is het een dringend advies om een niet-medisch mondkapje te dragen?
 • Waarom wijzen andere mensen mij erop dat ik een mondkapje moet dragen?
 • Wie krijgt als eerste het vaccin?
 • Hoeveel vaccins zijn er besteld voor Nederland?
 • Welk vaccin werkt goed en is betrouwbaar?
 • Waarom mag ik geen vuurwerk meer afsteken?
 • Helpt het om na 8 uur geen alcohol meer te verkopen?

Vragen rondom de verkiezingen:

 • Is Joe Biden de nieuwe President van Amerika?
 • Is Trump een racist?
 • Vertoond Joe Biden tekenen van dementie?
 • Wie neemt het roer over als Joe Biden het niet aankan?
 • Is er extreme stemfraude gepleegd?
 • Wat is, en hoe werkt de software Dominion?

Allemaal vragen die ik zelf nog ga beantwoorden in de komende tijd. Ik vind het belangrijk om kritisch te blijven in onzekere tijden. Als het aan het kabinet ligt dan blijven ze zo min mogelijk transparant. Transparantie, dat is waar ik voor sta. En ik denk dat Jensen daar ook zo over denkt.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.