De regels met voeten treden of het ringetje van de deur kussen? Welke ben jij?

Het kan niet meer helder of duidelijker zijn. Ze vertellen het ons.

Nicola Sturgeon (zie hier) (Eerste Minister van Schotland) zegt volgend jaar geen vakantie te boeken.

Robert Penfold (zie hier) (Australische journalist) zegt dat er geen feestjes meer zullen zijn, en antisociaal afstand nemen en maskers een blijvend iets zijn. Zeker in de nabije toekomst.

Bill Gates (Ondernemer/”Vaccin-expert”) zegt in zijn laatste interview dat restaurants en pubs in de horeca gesloten moeten blijven, en lockdowns zullen in ieder geval tot 2022 zijn.

Aangezien hij zo goed is in het voorspellen van de toekomst, moeten we misschien beginnen te luisteren, en aangezien er zoveel mensen zijn die naar deze mensen willen luisteren, hun advies opvolgen, en erop baseren hoe zij hun leven leiden.

Wordt het niet eens tijd dat we aandacht gaan schenken aan wat ze ons vertellen. Wat ze zeggen, is dat er geen plannen zijn om terug te gaan naar enige vorm van normaliteit. Het nieuwe normaal is ‘normaal’ gemaakt.

Kijk, er is een kleine groep waarvan ik zeker weet dat ze daar waarschijnlijk blij mee zijn. Ze zijn blij met de beperkingen en maatregelen die zijn genomen door het kabinet.

Er is een kleine groep die daar niet blij mee is. Die zeggen dat ze er niet blij mee zijn, en er daadwerkelijk echt iets aan doen. Deze groep wordt voornamelijk op sociale media belachelijk gemaakt.

Maar er is een iets grotere groep, nietwaar? Die iets grotere groep mensen die het gewoon doet. Gewoon de wedstrijd opzetten. Gewoon dit doen, gewoon dat doen - voor een gemakkelijker bestaan. En het is die groep mensen die hier wat meer aandacht aan moeten besteden.

Let op wat deze mensen zeggen. Ze vertellen je dat de dingen niet zullen veranderen. De enige manier waarop het verandert, is als je het verandert. Als we het collectief veranderen. Omdat het uiteindelijk wij zijn die beslissen.

Als je het gewoon doet voor een gemakkelijk leven. Als je het gewoon doet, en al vaker dingen zegt in de zin van: “oh, weet je, alle dingen zullen voorbijgaan, dingen zullen veranderen, dingen zullen volgend jaar veranderen. Drie weken om de curve af te vlakken".

Ze vertellen het je.

Doei.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.