President Trump zegt: “Lockdowns kost levens”

"Lockdowns kost levens, en het brengt veel problemen. Het medicijn kan niet erger zijn dan de ziekte zelf. Het is verschrikkelijk wat er gebeurt met drugs, alcohol, depressie, verloren banen, bedrijven die sluiten. Het is een verschrikkelijk iets. Dus deze administratie gaat onder geen enkele omstandigheden in een lockdown. Het is een ingewikkeld virus. We vragen alle Amerikanen om voorzichtig te blijven". Dat is wat Trump te zeggen had.

Vanaf april is het coronavaccin in Amerika beschikbaar. Er is gekozen voor Pfizer, een vaccin met 90% kans van slagen om antilichamen te creëren tegen het Covid-19 virus. Twee vaccins moeten door fase 3 heen. 25 miljoen per maand vanaf december. Wanneer het Live Vector coronavaccin ook goedgekeurd zou worden, dan gaan er nog meer vaccinatie mogelijkheden bij komen.

Er is de samenwerking aangegaan met verschillende bedrijven om antilichamen te creëren tegen Covid-19. We zijn er klaar voor om het uit te gaan voeren. Het vaccin zal ervoor zorgen dat 20 miljoen Amerikanen voor het eind van december 2020 immuun zijn gemaakt voor het virus.

De president gaf meer dan 10 miljard dollar om het vaccin te ontwikkelen. Verder hebben ze nog altijd “operation warp speed” dat ervoor moet zorgen dat het vaccin gemakkelijk geleverd wordt aan het Amerikaanse volk. Dit succes betekent licht aan het einde van de tunnel.

Mike Pence had ook nog wat te zeggen. Beginnen met de senioren, de Healthcare werkers, en politie e.d. Bekijken verschillende staten om voorbereid te zijn voor directe implantatie. Hulp is onderweg. De cavalerie komt eraan en we doen er alles aan dat ze de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Ook werd er aangegeven dat Moderna misschien later deze maand nog met een goedwerkend vaccin komt.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.