Mensen die tegen de maatregelen zijn lijken hun mening niet meer te mogen geven

De genocide die gepleegd wordt op mensen die tegen de maatregelen zijn, is aanzienlijk groot. Deze mensen moeten zodanig geheel, of gedeeltelijk vernietigd worden. Ernstig letsel wordt geestelijk sowieso aangebracht met de verscherpte regels die enkel strakker gaan. Duimschroeven blijven we aandraaien, en we zullen nooit meer kunnen leven zoals je ongeveer een jaar terug nog had kunnen bedenken.

Er is een grote macht actief, die het de minderbedeelden of volgens hen ‘lagere classes’ volledig uit te bannen. Deze mensen moeten verdwijnen uit de samenleving. Niet letterlijk. Maar kapot zullen ze gaan.

De kleine ondernemer wordt veel schade toegebracht door de sluiting van hun deuren. De grote ondernemers kunnen voor een appel en een ei de kleine overnemen. Er ontstaat een monopolie, en deze blijft alleen maar groeien door overnames en faillissementen van de lokale ondernemer.

Bovendien zie je dat de grote bedrijven nog altijd gesteund worden door het kabinet. Zij kunnen nog altijd geld verdienen terwijl anderen die hun deuren wel gesloten moeten houden lijdend toezien. Het opzettelijk opleggen van levensomstandigheden zorgt voor fysieke vernietiging. De gecoördineerde strategie om een groep mensen te vernietigen lijkt te werken.

De belangrijke elementen waardoor deze groepen kunnen blijven bestaan, worden geëlimineerd. Denk hierbij aan economische infrastructuur of het niet kunnen openen vanwege maatregelen zoals 1,5M afstand of een besmettingsgraad dat te hoog ligt in deze pandemie. Al werd er eerst gestuurd op het aantal doden, wordt er nu alleen gesmeten met verwachting na verwachting, en moeten we uiteindelijk geloven dat de maatregelen hebben bijgedragen aan het onderdrukken van het aantal besmettingen.

Maar velen vergeten dat het niet het virus is dat onderdrukt wordt. De mensheid zelf wordt op dit moment enorm onderdrukt. Iedereen die zich er bewust van is dat er veel meer schade wordt aangericht met lockdowns en maatregel bovenop maatregel in plaats van het virus, zullen zich nog meer onderdrukt gaan voelen. Velen voelen zich onbegrepen en er ontstaan steeds meer conflicten.

Dit conflict gaat uiteindelijk nog een keer uit de hand lopen als de media niet stopt met het propaganderen en alles één richting uit te sturen. De jonge kinderen, die nog zoveel hebben om voor te leven, moeten niet lijden onder het lijden van de ouderen. Zij moeten zich niet zo bewust bezighouden met de dood, terwijl ze eigenlijk pas net begonnen zijn met het ontwikkelen en te groeien, en zich uiteindelijk te mengen in de maatschappij.

De volgende generaties die gaan volgen komen met leerachterstanden te zitten en moeten in angst leven voor een virus dat rondwaart. Testen, testen, testen, besmetting na besmetting, quarantaine na quarantaine (waar overigens velen door geraakt worden) zullen ervoor zorgen dat het een soort van leven gaat worden.

Dus mensen die denken dat het oude normaal nog terugkomt, zoals we ze al vaak hebben zien roepen, moeten eens gaan inzien dat het echt een ‘nieuw normaal’ aan het worden is. Kunnen we niet allemaal nu even een stapje terug doen en kijken naar wat meer schade met zich meebrengt.

De economie ligt op zijn gat, en wie gaat straks nog belasting kunnen betalen zonder open te zijn? Krijgen de ondernemers die nu dicht zijn wel genoeg steun? Kunnen de grote corporaties die nu wel open zijn, misschien bijdragen met steun voor deze ondernemers? Waarom wordt er niet gekeken naar oplossingen voor vele sectoren?

Waarom moeten we constant in angst leven voor mutatie na mutatie. Hoeveel mutaties zijn er al bij gekomen? Is Covid-19 op dit moment eigenlijk veel minder dodelijk? Of waarom wordt ons niet verteld waarom Covid-19 weg is gegaan zonder een vaccinatie te nemen?

Als andere mutaties toch al de overhand nemen, waarom moeten we dan nog altijd Covid-19 blijven onderdrukken? Werkt het straks wel tegen de Braziliaanse variant? Want ook daar zijn ze nog niet over uit. Een Friese variant, wat volgt? Misschien eentje uit Urk?

Terugkomend op de maatregelen. Deze gaan hun tol eisen voor jongeren en uiteindelijk ook ouderen. Uiteraard ben je veel meer opgewassen tegen deze regels als volwassene zijnde, maar wordt er genoeg geluisterd naar wat jongeren zelf willen? Er wordt ze alleen maar dingen opgelegd waar ze eigenlijk niet mee bezig moeten zijn.

Het belemmerd de ontwikkeling enorm en snap dan ook niet waarom velen dit niet inzien. Nu weet ik dat de meerderheid van deze groep het waarschijnlijk wel met me eens is, maar moeten we ons niet afvragen waarom dat andere deel dit niet inziet? Is het dan toch die beloning die zij krijgen voor het nog functioneren in de maatschappij?

Zijn zij nu op dit moment belangrijker dan bijvoorbeeld een kroegeigenaar die thuiszit en geen papiertje kan laten zien om na negenen nog de deur uit te gaan? Mogen alle zorgmedewerkers of andere sectoren die wel volledig geopend zijn, nog wel genieten van het sociale aspect dat het leven te bieden heeft?

Waarom moeten mensen die thuis kunnen werken, of in bepaalde sectoren zitten die op dit moment gesloten zijn, meer beperkt worden? Nou, daar dient zich alweer een ander probleem aan. De gedupeerde bevolking komt in opstand, maar moet weggezet worden als mensen die niet goed bij hun hoofd zijn. De verbittering en verdeeldheid slaat toe.

Het balletje voor die verdeeldheid is uiteraard al tijden terug opgegooid. Maar nu is toch wel echt duidelijk dat de verdeeldheid in sneltreinvaart aan het groeien is. Hoe gaat dit conflict eindigen?

Gaan de mensen die nu al gedupeerd zijn, nog verder gedupeerd worden? Hoe gaan deze mensen zich voelen? Eenzaamheid leidt tot depressies, en mensen zullen zich steeds meer gaan isoleren. En natuurlijk geldt dat ook voor de ouderen die zich nu eenzamer dan ooit voelen.

Vanaf het begin worden mensen al verleid. Geef iets gratis weg en de ontvanger zal zich verplicht voelen om iets ervoor terug te doen. Je morele verplichtingen moet je nakomen. Dat is wat men van je verwacht op het moment dat het een dringende reden heeft.

Het is een soort oproep tot hulp, een noodsein dat afgegeven wordt. Met de huidige pandemie (Covid-19 & Braziliaanse, Zuid-Afrikaanse en Britse variant) worden er continu dringende adviezen gegeven. Dit zorgt ervoor dat je je uiteindelijk verplicht voelt. Ze hebben dit uiteraard niet zomaar voor elkaar gekregen. Dit doen ze stapje voor stapje.

Consistentie is daarbij van groot belang. De grote truc is om de verplichting te kweken. Dit kan enkel als je het stapje voor stapje brengt. Een goed voorbeeld is dat ze de anderhalve meter als eerste erin hebben gebracht, en later pas met het verplichte mondkapje in winkels.

Als je verder vooruit gaat kijken, zal het mondkapje ook op straat verplicht worden om te dragen. Dat is het volgende stapje dat ze je laten nemen.

Je bent veel meer bereid om een dringend advies op te volgen als je al eerder deel hebt genomen aan dit soort verplichtingen. Degenen die het mondkapje niet in de supermarkt hebben gedragen, gaan nog meer last ervaren op het moment dat het verplicht wordt het mondkapje op straat te dragen.

Wanneer je in een supermarkt loopt waar zo’n 20% een mondkapje draagt, dan ga je er zelf niet zomaar één dragen. Veel immers hebben hem immers ook niet op. Maar wat nu als zo’n 60% tot 70% er wel één draagt? Ja, dan ga je wel even achter je oren krabben. Als dat eenmaal erin is gebracht, hoe gaan we dat ooit nog terugbrengen?

Er zijn immers mensen die zich ook juist beschermd gaan voelen door het dragen van een mondkapje. En laten we eerlijk zijn, hoe langer je ermee bezig zijn, hoe meer het een gewoonte wordt. En willen we dat voor onze kinderen? En willen we die handhaving op afstand? Wat ik daarmee bedoel:

In de media berichtgeving zitten ze continu te smijten met gevolgen, hoge boetes, straffen e.d. om mensen nog meer angst in te boezemen. Iedere keer als er iemand zich niet aan een bepaalde maatregel heeft gehouden, moet die finaal de grond in getrapt worden. Zwartgemaakt, het is een complotdenker, het is iemand die geen gezond verstand heeft. Of juist toch wel? Misschien is diegene wel juist heel bewust van wat er speelt.

Kunnen we stoppen met berichtgevingen over het aantal doden of besmettingen? Moet dit echt iedere dag bijgehouden worden, en voor hoe lang nog? Kunnen we nog andere programma’s op televisie krijgen waar geen corona of ziektes in besproken worden?

Waar zijn de programma’s die je moeten aanmoedigen om beter de waarde van het leven te begrijpen? Waar is de propaganda om mensen erop te wijzen meer vitamines binnen te krijgen of juist naar buiten te gaan omdat dat goed voor je gezondheid is.

Nee, er moet altijd maar aangestuurd worden op het binnenblijven. Terwijl voorheen iedereen na negenen gewoon naar buiten mocht, moet nu een grote groep thuisblijven. De mensen die wel naar buiten mogen? Mensen met psychische klachten of angststoornissen.

Nou, behoort het deel die echt geloofd dat het goed is wat ons opgelegd wordt, niet allang tot deze doelgroep? Levend in angst, minder fysiek contact, eenzamer, depressiever, tot aan erger toe. Je leest het in het nieuws dat meerdere jongeren al een eind aan hun leven hebben gemaakt. Maar uiteraard zijn dat er veel meer dan in beeld wordt gebracht.

Het nieuws moet over corona gaan, want dat scoort. En het vaccin is nu erg belangrijk, dus dat moet via campagnes gaan. Influencers die doorbetaald worden voor het verspreiden van posts die de jongeren nog meer zullen onderdrukken. Ja, en wie ben jij als ouder om je kind continu in de gaten te houden voor welke informatie ze in zich opnemen? De indoctrinatie op scholen waar je leerlingen op posters ziet staan dat ze graag een vaccin willen nemen is toch niet normaal te noemen?

Komen die leerlingen eigenlijk wel ooit aan de beurt voor het vaccin die nu al schaars is omdat mensen erom moeten smeken? Mensen worden bang gemaakt met nieuws dat ze de vaccinatie misschien wel helemaal niet kunnen krijgen. En wat als het klimaat nog meer roet in het eten gaat gooien?

De infrastructuur die plat komt te liggen met de opkomst van ernstige weeromstandigheden. De waterspiegel die te hoog ligt, mensen die geen zout meer kunnen strooien vanwege het coronabeleid. Zoals je ziet kunnen ze met gemak zelf een probleem creëren door te strikte maatregelen op te leggen.

Hebben ze dat niet ook al eerder gedaan met de ziekenhuizen? Hoeveel zorgmedewerkers zijn misschien onnodig naar huis gestuurd terwijl ze helemaal symptomen vertoonden? En ook op dat gebied is er veel verdeeldheid gecreëerd.

Waarom gaan corona patiënten voor andere patiënten die ook ziektes hebben die veel zorg nodig hebben omdat het anders verder uitzaait om maar even een voorbeeld te noemen. Hoeveel schade heeft dat al niet toegebracht? Hoeveel mensen zijn niet onderzocht omdat corona voorrang kreeg en is daardoor niet kanker geconstateerd terwijl ze anders eerder geholpen konden worden?

Een groot probleem is dat de lui bij de media als individueel niet begrijpen dat ze gezamenlijk met gemak 5,000 berichten eruit gooien. Als de berichtgeving eenzijdig blijft, dan wordt het tegengeluid onderdrukt. Ga nog eens stoken tussen deze groepen en je zorgt voor meer conflict.

Wie zegt dat ze onze kinderen niet gaan verplichten tot het dragen van een mondkapje in scholen als het virus even te heftig is of de besmettingen te hoog liggen? De kinderen worden alle kanten opgestuurd, en er zijn steeds meer regeltjes om je aan te houden. Je bent zelf jong geweest en begrijpt dat ook dat niet goed kan zijn voor je kind.

Tuurlijk, je hebt jongeren die graag volgzaam zijn. Maar de jongeren die ertussen zitten die dit helemaal niet willen. Hebben we het daar al genoeg over gehad? Ook in groepen onder jongeren bestaat groepsdruk, en dit zal zoals gezegd, zijn tol gaan eisen.

Deze jongeren die zich straks buitengesloten voelen, gaan zich steeds meer afzonderen. Het zijn maar een paar dingetjes die mij even dwars zitten en mij van het hart af moeten. Alsjeblieft, mensen, wie dit ook leest, kunnen we goed gaan nadenken over de gevolgen van deze opgelegde maatregelen en nu heel gauw een paar stappen terugnemen in plaats van vooruit te streven naar een opkomende variant die wellicht nog erger gaat worden als Covid-19 zelf.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.