Meerderheid vaccin is groot gevaar voor onze vrijheden

Wil je de echte kracht achter het vaccin weten? Als een meerderheid van Nederland het vaccin neemt, dan zal je het snel genoeg mee gaan maken. Meer macht, meer regeltjes, meer manipulatie, onderdrukking, buitensluiting - en nog veel meer.

Begin 2020 kwam corona op ons pad. Iedereen schrok zich een hoedje. Veel mensen zijn in de tussentijd wakker geschud. De reden? Het klopt gewoon niet meer. Zo eenvoudig is het. Elk weldenkend persoon ziet dat dit niet de goede kant op gaat. Tegenwoordig draait het allang niet meer om corona. Al doen ze van wel. Nu lijkt het toch vooral te draaien om controle. Ze hebben al veel controle in handen, maar hoe krijgen ze het voor elkaar nog meer macht naar zich toe te trekken? Ik heb het antwoord. Testen en vaccinaties.

Stapje voor stapje zijn er in het jaar 2020 bedrijven en ondernemers kapot gemaakt. Stapje voor stapje werden onze vrijheden afgenomen. Stapje voor stapje kwamen er verschillende lagen van maatregelen bovenop. En stapje voor stapje moeten we hieruit zien te klimmen. De stappen die we moeten zetten om eruit te klimmen is de vaccinatie. De vaccinatie is volgens velen de enige uitweg. En daar hebben ze ons te pakken. Die vaccinatie dient straks als de kern voor het uitvoeren van nog meer invloed van dwang.

Hoe? Heel simpel. Ze zijn bezig met een vaccinatieprogramma en laten deze zolang duren zodat er geen versoepelingen mogelijk zijn omdat dit het onderzoek zou ondermijnen. Strikte maatregelen blijven behouden omdat kwetsbaren eerst immuun moeten worden gemaakt. Een avondklok moet blijven zodat winkels weer open kunnen die ze zelf gesloten hebben. Immuniteit bereiken ze met een vaccin terwijl we wel anderhalve meter afstand moeten houden. En het mondkapje is voor personen met een lage saturatie wel degelijk een groot probleem.

Ik ga het nu niet eens over de kinderen hebben die hieronder lijden. De jongeren die zich ontmoedigd voelen nog iets leuks te doen met vrienden. Scholieren met leerachterstanden, horecalui die niet weten waar ze het nog vandaan moeten halen om hun kop boven water te houden. Er is zoveel aan de hand dat het niet zo 1, 2, 3 benoemd is. Maar even terugkomend op de vaccinaties en het testbeleid dat eraan vast hangt.

In andere landen zijn ze al bezig met het verplichten van de vaccinatie op verschillende manieren. In Spanje krijg je boetes die oplopen in de tienduizenden euro’s als je een gevaar voor de volksgezondheid zou zijn. In Israël zijn er strandstoelen speciaal voor gevaccineerde personen neergezet. Verder kunnen mensen die een vaccinatie of test hebben gehad een armband om waarmee ze getraceerd en gemonitord blijven. Hoewel je zou denken dat dit in Nederland nooit kan gebeuren, staat het nu toch echt bij ons voor de deur.

Je kunt straks niet meer op vakantie zonder het vaccin te hebben genomen. Vergeet de leuke vakanties die je in het verleden hebt gehad. Vergeet die mooie droomreis die je al geplant had. Vergeet je eigen restaurant die je wilde runnen. Vergeet je kledingzaak of kapperszaak. Bedrijven gaan overgenomen worden door grotere corporaties zodat je met een minimumloon straks verder kunt.

En wie weet kan je straks je beroep als schilder of timmerman ook niet meer uitvoeren als het klimaat er is. De lucht is teveel vervuild, of het is juist goed om allemaal binnen te zitten voor een schonere lucht. Zo kunnen onze naasten over 150 jaar toch nog een goed leven leiden. Daar doen we het immers voor. Maar ik dwaal weer af.

Toch weer terugkomend op het vaccin. Wat gebeurt er echt als een meerderheid van de bevolking het vaccin heeft? Hoeveel macht krijgen de overheden dan wel niet als ze deze personen met een vaccin een beloning geven of steeds meer faciliteiten open zijn waar zij wel naar binnen mogen en een ander niet? Geloof me. De mensen die gevaccineerd zijn zullen niet anders willen. Ze kunnen meer genieten van de rust in een restaurant. Mensen die allemaal gelijk zijn zitten er.

Althans, ze denken hetzelfde. Anders hadden ze het vaccin niet genomen toch? Dit zijn de mensen die zich beet hebben laten nemen of zich zo onder druk hebben laten zetten dat ze toch het vaccin namen in de hoop hun vrijheden terug te krijgen. En dat is ook wel zo. Maar helemaal krijg je het nooit meer terug.

Dan moet je nog even goed nadenken waarom je zit te vechten voor onze vrijheden. De overheid heeft deze eerst afgepakt en nu komen ze zelf met de oplossing om je weer vrij te laten. ‘Neem het vaccin. Dan ben je beschermd en kun je straks weer alles. Je kunt straks weer terug naar het oude normaal’. Dit zijn slechts een paar gedachtes die waarschijnlijk door het hoofd van de mensen schieten die het vaccin nemen.

Dus elke keer als er regels versoepeld worden dan moet je gaan kijken naar welke regels erbij komen. Nu lijkt het allemaal erg onschuldig. Maar het middel waarmee overheden heel veel macht gaan krijgen is dus het vaccin. Nu valt het nog mee omdat ze moeten uitkijken dat ze het plan niet te snel uitvoeren. Want anders worden er meer mensen wakker. Sowieso, mensen die nu nog niet wakker zijn, zijn waarschijnlijk ook niet meer te redden.

Straks zitten we met een vaccinatiepaspoort en een goede gezondheidspas. Met de goede gezondheidspas mogen je kinderen naar school als ze wekelijks zichzelf laten testen of als ze het vaccin wel hebben genomen. Het grote gevaar ligt op de loer met de hoeveelheid personen die het vaccin daadwerkelijk nemen.

Als dit percentage boven de 50% komt te zitten dan kun je verwachten dat er ineens nog veel meer extra privileges worden geboden. Ze zullen iedereen achter zich hebben die een vaccinatie hebben genomen. Dus ze proberen op dit moment van alles om het vaccin zo snel mogelijk aan zoveel mogelijk aan de man te brengen, waaronder straks ook jongvolwassenen, kinderen en peuters.

Zodra dat aantal groter wordt, hoe meer mensen gaan en blijven testen, hoe meer extra maatregelen we gaan krijgen. Althans, degenen die geen vaccin nemen, en niet van het testen zijn. Het is een belangrijke zaak om dit voor te zijn want als wel echt de meerderheid straks een vaccin heeft genomen, dan hebben we echt niets meer te zeggen.

En zoals je weet, hebben we nu al vrij weinig te zeggen. Of ze doen het ons laten denken dat je niets kunt doen, maar eigenlijk is het vrij gemakkelijk te doorprikken. Maar dan moet dat wel gebeuren met een grotere groep. Als individueel is dit niet op te lossen.

Bovendien hoeven ze maar één keer een mooie beloning te geven aan mensen die volgens hen wel alles gedaan hebben voor de volksgezondheid. Naarmate mensen met een vaccin meer beloond worden, zullen mensen die geen vaccin hebben genomen meer onderdrukt worden.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.