Maurice: ze verzamelden veel te weinig data. Pleit hij voor strikter testbeleid?

Ballonnen moeten doorgeprikt worden van modelleurs. Het kabinet lijkt niet opgewassen tegen de overmatige data die telkens op hun bordje terechtkomt.

Inhoud van pagina

Maurice de Hond heeft in een open brief aan onze Minister President laten weten graag te helpen bij lastige data. Zondag zou hij er graag bij zijn in 't Katshuis omdat er moeilijke beslissingen genomen moeten worden.

Maurice de Hond in de video op Youtube kanaal Café Weltschmerz:

Via een klokkenluider: “onderzoek feitelijke situatie deugd van geen kant. Er is een klein aantal testen die gedaan zijn, en geen goede steekproeven. Ongemakkelijke cijfers. Deze cijfers waren niet in lijn met het model.”

“Vanaf het begin is het eigenlijk zo dat er op een slechte manier met data om is gegaan. De verzameling was slecht, het was niet actueel, ze verzamelden eigenlijk veel te weinig.”

“Ze waren geen specialisten in data. Dat betekende eigenlijk dat de data die bij het RIVM binnenkwam, niet transparant genoeg was.”

Reactie op Youtube video:

reactie

Eindoordeel

Maurice de Hond blijft toch nog altijd een twijfelachtig figuur voor velen zoals in bovenstaande screenshot te zien is. In het begin heb ik veel geloofd in het 'aerosol' verhaal, maar langzamerhand zwakte dat af, en vind ik dat hij veel te lang in dit 'corona' gebeuren blijft hangen.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.