Hoe je als individueel persoon niet op kunt tegen de massale berichtgeving van de media.

Terwijl we in 2020 zitten (slechtste jaar in tijden), wil ik graag vooruit denken om mezelf te beschermen tegen wat komen gaat. Althans, hoe het er nu voor staat voel ik dat het nog veel erger gaat worden. Ik wil graag mijn gedachten op papier zetten zodat ik het kan onthouden, en misschien tegelijkertijd met anderen delen. Mensen moeten wakker geschud worden.

Heb je zelf ook kritiek op het coronabeleid. Denk je dat de maatregelen te extreem zijn in verhouding met wat covid-19 aanricht in schade als het aankomt op de gezondheid? En denk je dat het aantal doden die in 2020 weggezet zijn als corona misschien wel aan iets anders dan corona zijn gestorven, en sowieso al niet aan corona?

Maar moeten we het nog wel over corona hebben? Hebben we het eigenlijk nog wel over het vaccin? Ja, we praten over deze dingen en het komt de hele dag voor in de media, maar waar gaat het echt over? Wat ik zie is dat er verdeeldheid werd gecreëerd begin 2020.

Tuurlijk, verdeeldheid was er al, maar die is nog veel erger geworden, en de media heeft intussen veel mensen onder controle als het aankomt op het aanspreken van de mens. Het is alsof we elke dag in de gaten worden gehouden in een soort van Big Brother en de camera's continu aanstaan. Doe je iets wat tegen de maatregelen ingaat, of praat je erover dat je een kritische denker bent? Je wordt weggezet als 'wappie'.

Neem als voorbeeld het liedje 'wappie' van Youp van 't Hek. Als ik dat liedje hoor moet ik denken aan de vrouwen die nog even kaalgeschoren werden omdat ze met een Duitser waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het doet mij pijn om te zien dat mensen in de reacties weer losgaan over mensen die kritisch denken.

Mensen horen in het gekkenhuis die zo denken! Laat ze hen opsluiten, want door hen zitten we nu in een lockdown! Het zijn maar een paar reacties die je voorbij ziet komen. Het is erg lastig om een tegengeluid te geven. Als individueel persoon kun je niets bereiken tegen de hard groeiende media.

Ze hebben de touwtjes al sterk in handen. Neem weer een voorbeeld: Mediahuis. Ze hebben laatst ook al verschillende bladen overgenomen in Nederland (alsof ze niet genoeg in handen hadden). Nu bezitten ze 96% van de echte media die er toedoet? Althans, die er toedoet volgens de mensen die nu allemaal misleid worden.

Soms vergelijk ik de tijden van nu met hoe het in de Bijbel stond waar iedereen een andere taal spreekt en ineens elkaar niet meer kan verstaan. Ik praat Nederlands, de ander spreekt heel goed Nederlands. Ik vertel hem iets, en ze verstaan me niet.

Of ik dring helemaal niet door. Het maakt niet uit, ze zijn al bevooroordeeld door alle informatie die ze hebben gekregen van de massa berichtgeving van de MSM. Het zijn maar een paar dingetjes die er spelen en het voor veel mensen nu in deze tijden lastig maakt om het erover te hebben.

Ik vind dat het tijd is om op te staan en onze stem te laten gelden. Maar nogmaals, als individueel kan je niet veel doen. Even weer een voorbeeldje erbij pakken.

Neem de kritische denker Robert Jensen. En dit bedoel ik positief. Hoeveel volgers heeft hij of hoeveel mensen kijken drie/vier keer per week zijn video's? Laten we uitgaan van een 120.000 maximaal per video als je alle sociale media bij elkaar grijpt en het als statistiek samen zou smelten.

Nu, wat gaan deze 120.000 mensen doen? En dat is alweer erg positief gezien. Ik denk dat er tegenwoordig steeds meer mensen afhaken bij het zien van Jensen. Zelfs de kritische denkers zelf zoals ik. Graag kijk ik naar mensen die het hebben over dingen die spelen vandaag de dag.

Voornamelijk als het gaat om het psychologische gedeelte. Het lijkt alsof Jensen een spelletje aan het spelen is. Het is een soort van marketing bedrijf geworden met de spullen die hij wilt verkopen. En dan op Youtube de cliffhanger gooien om nog meer mensen over de streep te krijgen.

Natuurlijk Jensen, ik begrijp jou heel goed. Jij hebt geld nodig om dit voor elkaar te krijgen en draaiende te houden. Maar onthoud goed: Blijf de waarheid spreken. Vertel meteen de dingen die je weet op dat moment. Als je meer weet over een onderwerp en je het zo belangrijk vindt om te vertellen dan doe je dat meteen.

Dan ga je niet een video afkappen tot 30 minuten iedere keer en ons in alle spanning houden met een bericht als 'we bespreken dat morgen even'. Nee, we kunnen de dingen niet van ons afzetten. Tuurlijk kunnen we even gaan 'Jensen-en', prima. Maar kijk wat de MSM blijft doen. Hoeveel berichten gooien ze er per dag uit?

AUB wees duidelijk. Mensen willen direct een antwoord. Als je zelf niet weet hoe het met een 'Trump' zit, dan moet je erover ophouden. Als je het wel weet, AUB vertel het.

Het is maar een voorbeeld dat ik gebruik en of het Trump is die stand zal houden houd ik me al niet meer bezig omdat je in een soort van web verwikkeld raakt en je er moeilijk uitkomt. Het geeft een jojo-effect. En dan gaat het echt om een hevige slinger eraan.

Normaal gesproken kon ik er nog wel goed mee omgaan. Het lijkt steeds erger te worden. Ik, als tekstschrijver, snap heel goed hoe de media met woorden spelen en mensen daarmee nog beter kunnen manipuleren. Elke keer worden de mensen op de vingers getikt.

En waarom zie ik zo vaak iets dat anderen niet zien? Of willen ze wegkijken? Zijn het de dromers? Misschien hebben ze er baat bij? Het gaat hen wel goed af, ze hebben extra werk, of ze vinden het fijn gestuurd te worden.

Daarover heb ik het in mijn vorige artikel waar ik mensen die met de voet treden vergelijk met mensen die het ringetje van de deur kussen. Een echte aanrader, al zeg ik het zelf.

Hoewel ik gewoon wat van me afschrijf en niet eens denk dat veel mensen op mijn blog terechtkomen, wil ik dit erop hebben staan zodat ik het altijd terug in kan zien en weet wat er toen speelde.

Eigenlijk is het niet eens voor mezelf maar voor mijn drie dochters. Heb al over veel dingen zitten nadenken om mensen wakker te schudden. Maar zoals ik al zei, het gaat nog erger worden. Ik wil het daar ook even over gaan hebben.

Hoe gaat het straks eraan toe als het vaccin er eindelijk is (ja, mensen smeken er straks om). Je ziet het in de media alweer verschijnen. 70% van de mensen willen vaccinatie. Of een poll waar wordt aangegeven mensen graag dat anderen ook gaan vaccineren. En dan nog alle indirecte verplichting die je straks hebt als mensen eenmaal een vaccinatie hebben, en het van anderen gaan eisen.

Wat dacht je van alle ondernemers en mensen met een eigen bedrijf? Deze moeten straks een 'gevaccineerd bedrijf ' hebben, om maar even een voorbeeld te noemen. Want de gemeentes staan natuurlijk onder druk en je ziet al hoe we met een stuk of 50 oorlogsburgemeesters zitten op dit moment in Nederland.

En niet alleen in Nederland hoor. Het is gaande in alle landen. De macht is overgedragen aan de mensen zelf en uiteindelijk beslist de mens zelf al deze maatregelen. De media werkt er ook heel goed aan mee door constant maar alles te gooien op het gedrag van de mens. En dan nog striktere maatregelen erin brengen op het moment dat het virus juist wat in lijkt te dimmen? Het is mij een raadsel waarom niemand het erover hebt. Het lijkt zo stil aan de overkant vanaf mijn zolderkamertje.

Ik typ de hele dag door, maar voornamelijk over andere onderwerpen en probeer veel afstand te houden van wat me bezig houdt met corona en maatregelen en het vaccin, en nog veel meer zoals Trump, of China, Australië, Rusland, en wat dacht je van Engeland met dat Brexit-gedoe? Er zijn verschuivingen gaande, dat is enorm. En de fraude en corruptheid die je overal tegenkomt is oneindig.

De grote machten die weer macht hebben over de grootste bedrijven ter wereld hebben nu alles in kaart gebracht. Alles is aanwezig om het voor hen mogelijk te maken de mens straks volledig onder controle te krijgen. De nieuwe mutatie van het virus covid-19 kan een groot probleem vormen voor als we het vaccin voor covid-19 zouden hebben genomen. En hoeveel mensen komen er te overlijden of houden nare klachten over?

Ik zag al wat berichten voorbij komen dat er doden waren gevallen aan het coronavaccin. Of dat waar is, zou ik beter moeten onderzoeken en kan ik nu nog vrij weinig over zeggen. Maar even terugkomend op de machthebbers op dit moment. Eén ervan is de WHO, en specifiek gezegd, Bill Gates. Deze heeft al een interview afgegeven waarin hij exact aangeeft wat er gaat gebeuren.

In een vorig artikel heb ik het gehad over waarom mensen misschien wat beter moeten luisteren naar dit soort 'nare' globalisten die streven naar een wereldorde. In China is er al heel veel van actief, en mensen hebben het niet eens door.

Punten systemen, en zelfs scholen waar leerlingen op basis van hun gedrag of cijfers op school een huis toegewezen krijgen of zelfs bepaald wordt hoeveel eten ze per week mogen hebben. Het is een wereld waar we naartoe kunnen gaan als we dit alles langs ons heen laten glijden omdat we maar van het slechte nieuws af willen.

De deurkussers lopen mee in de lijn en accepteren het allemaal maar. Die zullen de vaccinatie wel nemen. Uiteindelijk zal iedereen er één moeten nemen om volledig deel te kunnen nemen aan de maatschappij zoals het er nu naar uitziet. Ik laat het hier even bij.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.