Man krijgt auto ongeluk en wordt in slaap gebracht

Er is een video op het internet verschenen waarin wordt gesuggereerd dat deze man een auto-ongeluk heeft gehad en vervolgens is platgespoten en aan de beaming gelegd als COVID-patiënt. Of het waar is kan niemand bevestigen. Maar wat voor baat heeft iemand erbij om iets als dit de wereld in te helpen? Zo kunnen we het ook bekijken.

Video hier te zien

Man: “Oké, dus luister, neem je het op? Ik heb een auto-ongeluk gehad. Ik werd wakker. Ik heb een auto-ongeluk gehad. Oké? Volkomen gezond brachten ze me met spoed naar het ziekenhuis. Ik werd op het bed gelegd, ze verdoofden me, gebruikten me, en mijn arm, mijn nek en mijn keel, alles. Ik slaap, ik slaap hard, maar ik kan alles horen en zien, maar ik kan me niet bewegen.

Ik hoorde de verpleegster zeggen: 'Ik weet niet hoe hij er nog is. Ik heb hem drie keer ingespoten'. Ik werd wakker in paniek. Ik haalde deze grote buis uit mijn keel, haalde alle naalden uit me en ging uit het ziekenhuis. Ik ben weggegaan, ik ben nooit ziek geweest. “

Ander: “Hoe voel je je nu?”

Man: “Ik ben zwak, ik ben zwak. Ik heb overgegeven. Mijn lichaam heeft het afgewezen. Mijn lichaam, wat ze me ook hebben gegeven. Ik vertel je geen leugen, ik heb de badkamer gebruikt, ik heb nog nooit een ziekte gehad in mijn leven.

Ze hebben me gepakt, bro. Ze hebben me gepakt. Ik weet niet wat ze hebben gedaan. Maar ik heb die verpleegster nog horen zeggen: 'ik heb hem drie keer ingespoten, en waarom is hij er nog?' Ik heb het ziekenhuis verlaten. Ik haalde al die rotzooi eruit en ging weg.”

Voor de duidelijkheid: We weten niet wat hier heeft afgespeeld, maar raar is het zeker.

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.