Man gedood door één klap vanwege discussie over stoepfietsen

In Engeland (Bournemouth) sprak Andrew Young een stoepfietser aan op zijn gedrag. Lewis Gill, een kompaan van de stoepfietser deelt vervolgens zomaar uit het niets een klap uit aan de 40-jarige blanke man.

Na de klap viel Andrew met zijn hoofd op het keiharde asfalt. Hij overleed een dag later in het ziekenhuis. Wat de 20-jarige verdachte waarschijnlijk niet wist is dat Andrew Young een Asperge patiënt is met sociale vaardigheden van een 14-jarige, zo liet de Daily Mail weten.

Lewis werd veroordeeld tot maar vier jaar straf en zal over twee jaar alweer een vrij man zijn, zo verliep de rechtspraak in D66 Albion. Het vonnis leidde uiteindelijk tot grote woede bij buitenstaanders, nabestaanden en de rest van de Engelsen die het nieuws hadden vernomen via de nieuwsbladen. De zaak zal wellicht herzien worden.

Iedereen werd nog bozer om de reactie van de moeder. Haar reactie ging als volgt: ‘Dit verhaal zal morgen waarschijnlijk op alle voorpagina’s van nieuwsbladen komen. Ik begrijp gewoonweg niet waar alle ophef over gaat.’

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.